Förkläden med tryck

Våra förkläden med tryck passar för många olika yrkesgrupper. Förkläden används främst inom hotell, restauranger och caféer. Inom dessa yrken hanterar man mat vilket kan bli kladdigt. Att då kunna skydda kläderna mot detta med ett förkläde med tryck är både snyggt och användbart. I vårt stortiment av förkläden hittar du flera olika modeller som är användbara inom restaurangbranschen.

Serveringskläder - Förkläden med tryck för café

Att ha rätt kläder för sina anställda är viktigt så att de ser bra ut och att det är praktiskt för dem. Genom att alla dina anställda använder sig av samma typ av förkläden med tryck så ser det proffsigt ut och de skyddar kläderna under från att bli smutsiga. Personalen på cafét kommer att uppskatta att ha sitt eget förkläde att ta på sig och representera ditt café under arbetsdagen. Våra förkläden är tåliga och de är enkla att tvätta efter arbetsdagen är slut.

Förkläde med tryck hänger i kök

Förkläden med tryck för kockar

Se till att dina kockar har rätt typ av arbetskläder i form av förkläden med tryck när de lagar mat i köket på restaurangen. Det ser riktigt bra ut om alla kockar har samma typ av förkläde när de arbetar i köket. Kockarna får gärna matcha sina kläder med resten av serveringspersonalen för att det ska se extra professionellt ut. Vi har flera bra förkläden som passar som profilkläder på din restaurang för kockar och servitriser. 

Vad för olika förkläden har vi?

De finns olika typer av behov av förkläden beroende på vilken yrkesgrupp man tillhör. Därför har vi olika typer av förkläden som kommer i olika längd, utförande och färger.

Korta förkläden för servitriser

För servitriser passar det bäst med ett kort förkläde så att de kan ha en stilig skjorta som syns ovantill. Detta ger ett proffsigt och stiligt intryck. I våra korta förkläden finns det flera praktiska fickor så att personalen kan förvara pennor och skrivblock för när de tar beställningar av kunderna. Förklädet är dessutom utrustat med knytband för optimal passform.

Långa förkläden för diskplockar och kockar

För de som ska hantera disk och som kommer i kontakt med mat på ett annat sätt kan de passa bättre med ett långt förkläde. Detta för att inte smutsa ner profilkläderna som finns under förklädet. Våra långa förkläden finns i flera modeller och de kommer också med praktiska fickor och knytban. På dessa förkläden finns det en stor yta att sätta trycket på. På så sätt exponeras trycket mot kunder och andra de kommer i kontakt med under arbetsdagen.

Se till så att hela personalen har tillgång till ett förkläde med tryck oavsett vad de har för roll på företaget. Kockarna, servitriserna och diskplockarna ska alla ha tillgång till riktiga profilkläder och serveringskläder i form av förkläden.

Kock med förkläde skär gränsaker

Vilka material är våra förkläden tillverkade av?

Våra förkläden kommer tillverkade i en mängd olika material som har olika egenskaper. Läs på produkterna vilken typ av material de är tillverkade av så att du får rätt modell. De kommer även i olika tjocka tyger och en mängd färger.

Förkläde i ekologisk & återvunnen bomull

Bland annat har vi förkläden som är tillverkade av ekologisk & återvunnen bomull. Denna bomull är dessutom GOTS-certifierad. Dessa förkläden kan vi rekommendera då de är skonsamma mot miljön samt robusta i kvalitéten.

Återvunnen denim

Vårt förkläden i återvunnen denom är en favorit bland många. Det är en härlig känsla att ha på sig detta förkläde och genom att det är av återvunnet material kan du använda det med gott samvete.

Förkläden med profiltryck

Hos oss på Plustryck kan du enkelt få ditt företags logga tryckt på våra produkter. Du kan enkelt se resultatet direkt på skärmen och beställa utan att behöva få en offert innan. Det blir inte smidigare än så. Behöver du hjälp eller mer information om våra olika tryckmetoder så får du gärna kontakta oss så hjälper vi dig.

TronLogo

LOGO verktyget