Förkläden med eget tryck

Förkläden med tryck är något många verksamheter behöver till sina anställda. Utrusta kökspersonalen på din restaurang eller café med förkläden och skapa en proffisionell känsla. Är ni ett företag som ska ge presenter till era anställda så kan förkläden vara perfekt att ge bort i julklapp eller sommargåva. Hos oss hittar ni det ni söker inom förkläden!

Sorry, but we have no products to show in the selected category

Please try again soon because we update on a regular basis
Looking for anything special?
Please ask us here

Förkläden som gåva på företaget

Ett förkläde med tryck kan göras väldigt personligt. Att ge bort något personligt och användbart på samma gång är uppskattat. Det visar att du har tänkt till för den som ska få förklädet och det mottages mycket väl. Ge bort våra förkläden till de anställda på företaget som julklapp eller sommargåva. Alla som gillar att laga mat eller grilla kommer att uppskatta ett förkläde som present. Tryck antingen företagets logga eller något roligt på förklädet för att göra det personligt. 

Har du några frågor angående våra förkläden så är du välkommen att kontakta oss.

Förkläden till amatörkockar, café eller restauranger

Vare sig man är en erkännt duktig kock eller en amatör så väcker matlagningen känslor & passion. Det är något som många lägger ner sin själv i. Därför är det viktigt att man är utrustad med rätt utrustning. Ett förkläde skyddar dig ifrån att bli smutsig på kläderna du har under. Har man ett förkläde på sig ser man proffsigare ut och det blir roligare att laga mat. 

Är ni en restaurang eller café så har ni stor användning av förkläden till de anställda. Se till att alla har tillgång till att förkläde med restaurangens loga tryckt på. Det ser proffisionellt ut om alla har likadana kläder på sig, från kockarna till diskplockarna. Hos oss kan ni köpa de bästa förklädena får ert café eller restaurang. 

Olika tryckmetoder på våra förkläden

För att ni ska bli nöjda med resultatet så erbjuder vi en rad olika tryckmetoder på våra förkläden. Ni kan enkelt designa förklädet i vårt designverktyg. Ni får fram resultatet och priset direkt på skärmen, så det blir inga överaskningar. Vårt sortiment av förkläden är växande och vi kollar ständigt efter nya produkter att ta in. Vill du veta mer om våra tryckmetoder eller sortiment så finns vi tillgängliga - kontakta oss så hjälper vi dig!

TronLogo

LOGO verktyget