Fleecetröjor med tryck - Profilkläder

Hos oss kan du beställa varma fleecetröjor med tryck för dina anställda. En fleecetröja med tryck är perfekt att ha som profilkläder eller arbetskläder då det krävs lite extra värme. Våra fleecetröjor håller högsta kvalitét och värmer dina anställda när de är ute på fältet eller på kundbesök. De finns i både herr-modeller och dam-modeller, samt kommer i flera färger. Fleecetröjorna är utrustade med fickor och annat som gör att de blir väldigt användbara för flera olika yrkesgrupper.

Fleecetröjor som arbetskläder för företaget

Att använda sig av arbetskläder när man jobbar är en fördel på många olika sätt. Genom att man har profilkläder man företagets logga på så ser man direkt vart dina anställda kommer ifrån. De slipper också använda sina egna kläder under arbetsdagen. Använder man likadana arbetskläder så skapar det en god gemenskap på företaget. Se till att dina anställda också får ta del av denna fördel. Det är dessutom väldigt snyggt.

 


Har du frågor om våra fleecetröjor med tryck?

Vi finns här och svarar på alla dina frågor och funderingar om vårt utbud av kläder. 

Kontakta Wille på Plustryck

Wille Adolfsson

010-55 19 400

info@plustryck.se 


Användbara fleecetröjor

Våra fleecetröjor är väldigt användbara i massor av olika situationer. De kommer utrustade med fickor för bra förvaring av arbetsmaterial. I och med att microfleece värmer så pass bra så kan de användas under kyliga förhållanden under vinterhalvåret. De funkar också bra att ha på skidresan med företaget och ni vill att alla ska ha likadana fleecetröjor.

TronLogo

LOGO verktyget