Profilkläder med eget tryck

Designa profilkläder med eget tryck

Profilkläder med tryck är en vitkig del i att synas ute hos kunder och på arbetsplatser. Man får en känsla av tillhörighet till företaget och sina kollegor om man har samma typ av kläder under arbetsdagen. Kunderna uppfattar er som mer proffessionella om ni kommer klädda i liknande kläder med företagsloggan tryckt på. Man ser även direkt vart ni kommer ifrån - så att det inte blir några frågetecken. De anställda slipper då också ha sina privata kläder under arbetsdagen och riskerar inte att deras ägodelar smutsas ner eller går sönder. Designa era profilkläder idag och stå ut ifrån konkurrenterna!

Olika typer av profilkläder & arbetskläder

Designa dina egna profilkläder & kepsar i vårt designverktyg. När det kommer till profilprodukter är kläder och kepsar med eget tryck svårslaget. Det finns oändliga möjligheter att marknadsföra ditt företag eller förening genom att placera loggor på jackor, byxor, t-shirts, kepsar eller pikéer. Genom att använda arbetskläder med eget tryck blir det aldrig svårt att representera eller att välja kläder på morgonen.

Jackor med egen logga

Låt dina kollegor eller kunder hålla värmen i jackor med eget tryck. Genom att designa jackor och låta dina kollegor bära dem privat eller när de jobbar blir de vandrande reklampelare. Här hittar du jackor i såväl softshell som fleece som du enkelt kan göra dina egna med brodyr eller tryck.

T-shirts och tröjor som profilkläder

Hitta rätt i profilklädersdjungeln är inte alltid lätt, men med t-shirts eller tröjor med eget tryck går du alltid säker. Med loggan mitt i blickfånget fångar du folks uppmärksamhet samtidigt som du ger dina kollegor något att bära med stolthet på jobbet. Genom att ge dina kollegor profilkläder som de lätt kan använda när de besöker kunder vet du att de alltid representerar med elegans. Oavsett om du behöver tjocktröjor för att hålla värmen mellan idrottspass, linnen till löptävlingen eller vill trycka upp tröjor för att göra ett t-shirt-tifo i idrottarenan hittar du varianter som passar bra för tillfället här.

Pikéer och skjortor för ett uppklätt intryck

Pikéer och skjortor med logga är alla kontorsnissars go-to-plagg. Få saker är så uppskattade som att bli erbjuden profilkläder när man kommer till ett nytt jobb. Att få representera sin arbetsplats, sin idrottsförening eller verksamhet med loggan på bröstet gör att många känner stolthet. Det är därför ett utmärkt sätt att marknadsföra sig på. Genom att designa dina egna pikéer och skjortor samt låter dina kollegor bära dem på mässor och andra offentliga sammanhang får du inte bara ett sammansvetsat och enhetligt team, besökare och folk i allmänhet uppmärksammar dessutom ditt varumärke. Här hittar du såväl figursydda skjortor, kortärmade skjortor som pikéer.

Accessoarer med eget tryck för pricken över i:et

Det är inte alltid du får till en outfit helt enligt klädrekommendationer på ditt jobb, då är det bra om det finns accessoarer. Det kan komma tillfällen då vissa kanske saknar de senaste profilkläderna eller att du vill trycka nya. Accessoarer med eget tryck är också en bra give-away på mässor och events, eller varför inte som jul- eller sommargåva? Här hittar du kepsar, halsdukar och mössor som du enkelt sätter din egen design på.

TronLogo

LOGO verktyget