Profilkläder med tryck – Företag & föreningar

Att använda profilkläder med tryck för ditt företag eller förening kan vara både viktigt och se bra ut. Vikten av att använda profilkläder eller föreningskläder med tryck har blivit allt viktigare. Det gäller att sticka ut genom att ha snygga och profilerade arbetskläder på företaget. Visa stolt upp vilka ni är genom våra användbara och snygga profilkläder som finns i en mängd olika modeller och färger. Vi har arbetskläder med tryck för massor av olika yrkesgrupper och föreningstyper. Utforska vårat stora utbud här på Plustryck!

1 till 8 av totalt 326

per sida

Sida:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Vill du se Logoverktygets visualisering på varorna?
- eller -

1 till 8 av totalt 326

per sida

Sida:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Föreningskläder med tryck

För att din förening ska sticka ut och bli mer intressant för medlemmar och andra så kan föreningskläder med tryck vara en god idé. Se till att alla medlemmarna använder likadana kläder med tryck på under träffar och möten. Det skapar en god sammanhållning och en känsla av tillhörighet för föreningen om alla har likadana föreningskläder på sig.

Att använda profilerade föreningskläder för idrottsklubbar och föreningar kan vara en självklarhet för många. Har din klubb eller idrottsförening inte tagit det steget än så är det dags. Enligt oss så kommer ert idrottslag att prestera bättre och ha roligare om ni har föreningskläder med tryckt logga på. Hos oss kan ni hitta en allt ni behöver för att eran förening ska synas på bästa möjliga sätt.

Vad räknas som profilkläder?

Profilkläder är kläder som företaget använder sig av för att skapa igenkänning utåt hos sina kunder, leverantörer och konkurrenter. Kläderna ska vara anpassade efter företagets färger och profil. Det som skiljer vanliga kläder ifrån profilkläder är att profilkläderna brukar vara anpassade för att trycka på.


Har du frågor om våra profilkläder med tryck?

Vi finns här och svarar på alla dina frågor och funderingar om vårt utbud av kläder. 

Kontakta Wille på Plustryck

Wille Adolfsson
010-55 19 400

info@plustryck.se 


Profilkläder tillverkade med GOTS-certifiering

Vi strävar ständigt efter att förbättra våra produkter och speciellt våra profilkläder och föreningskläder. Då kläder är en sådan central del i alla företags och föreningars sätt att synas på, är det viktigt att de håller högsta kvalitét. Vi har god kontakt med våra kunder och de flesta är ute efter ekologiska och hållbara kläder, som gärna är återvunna. På grund av detta så har vi tagit in en hel del profilkläder som är certifierade med GOTS. Detta är en certifiering för ekologiskt producerade material. Har kläderna denna märkning kan man vara säker på att det är hållbart och ekologiskt. Vi hopaps att ni ska bli nöjda med våra ekologiska och hållbara föreningskläder med tryck. Har ni frågor om materialen i våra kläder är ni välkommna att fråga oss!

Vi har andra produkter i vårt sortiment som också är GOTS-certifierade. Till exempel är våra tygpåsar återvunna och miljövänliga.

GOTS-certifierade profilkläder

Fördelar med att använda profilkläder

Det finns många fördelar till varför man skaanvända profilkläder med tryck på företaget. Det gäller att synas och genom en snygg uppsättning profilkläder ökar du förutsättningarna för att just ni syns bäst. 

Visa vilka ni är med hjälp av profilkläder

Genom att använda profilkläder med tryck så ser alla vilket företag ni kommer ifrån. Detta är viktigt i flera olika yrkesgrupper där man jobbar ute på fältet. Se till att dina anställda använder sig av likadana kläder så att det ser enhetligt ut. 

Bättre tillhörighet med profilkläder

När de anställda har på sig likadana arbetskläder så skapar man en lagkänsla, precis som ett fotbollslag. Man presterar bättre och tycker att arbetet blir roligare. Därför är det viktigt att använda profilkläder med tryck för alla de anställda!

T-shirts med tryck under fotografering

Arbetskläder för olika typer av företag & yrken

Att använda sig av arbetskläder med tryck är viktigt i flera typer av yrken. Speciellt om dina anställda rör sig mycket ute hos kunder, leverantörer eller på fältet. Genom att ha arbetskläder med tryck så ser alla de stöter på vilket företag de kommer ifrån direkt. Detta ger ett professionellt intryck av ert företag och de anställda som arbetar på företaget. Underlätta för din personal och skapa en känsla av tillhörighet för företaget genom att använda profilerade arbetskläder.

De flesta yrkes kräver olika typer av arbetskläder. Hos oss kan du hitta kläder som passar massor av yrken, bland annat:


Arbetskläder för restauranger & café – Kockar & kökspersonal

Det är både snyggt och professionellt om alla dina servitriser, kockar och annan kökspersonal använder likadana kläder med en snygg logga tryckt på. Vi har massor av olika serveringskläder som passar för restauranger och kök, så som förkläden, skjortor och pikéer. Det är heller inte helt fel att använda sig av vanliga t-shirts, tröjor eller jackor för sina anställda.

Arbetskläder hotell

Vi har likaså arbetskläder för de som arbetar på hotell. De kläder som passar för hotellyrkes är liknande de som för restauranger. Få dina anställda att se proffsiga och stiliga ut under arbetsdagen när de ska bemöta kunder.

 

Olika typer av profilkläder & föreningskläder

I vårt sortiment kan du hitta alla de profilkläder som ditt företag behöver. Dessutom så har vi ett stort antal färger och modeller av varje typ av plagg för vi vet att alla företag har olika behov. Kontorskläder skiljer sig ganska mycket ifrån arbetskläder som man använder ute på fältet. Våra kläder är tillverkade av hög kvalitét.

Tröjor och t-shirts

De vanligaste plaggen är tröjor och t-shirts. De kan användas av de flesta yrkesgrupper och ger ett ledigt och snyggt intryck. En t-shirt kan användas i de flesta situationer och kan matchas enkelt med andra typer av plagg. Till exempel kan man ha det under en hoodie eller långärmad tröja. 

Pikéer och skjortor

För ett mer uppklädd och stilig klädstil kan man använda pikéer eller skjortor. Dessa plagg passar bättre för säljare och annan typ av personal som är ute på fältet. Våra pikéer och skjortor kommer olika färger och modeller.

Hoodie med tryck på fotografering

Profilkläder med brodyr

Utöver tryck så kan vi också erbjuda profilkläder med brodyr för ett ännu stiligare intryck. Att använda sig av brodyr är något exklusivare än tryck och skapar en slags 3D-effekt av loggan som ni väljer att brodera. Brodyr passar inte för alla loggor, så kontakta oss ifall ni är osäkra på hur resultatet kommer att bli. Vi erbjuder brodyr på många av våra profilkläder och det är en tryckmetod som vi verkligen gillar.

TronLogo

LOGO verktyget