Betala med Klarna-faktura som företag - Läs mer här!

Nyckelband och nyckelringar

1 till 8 av totalt 97

per sida

Sida:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Vill du se Logoverktygets visualisering på varorna?
- eller -

1 till 8 av totalt 97

per sida

Sida:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Nyckelring med tryck

Om det är någon produkt som vi vet är omåttligt populär, så är det våra nyckelringar med tryck. Inte bara är den praktisk och nödvändig för att hålla koll på alla nycklar, den kan även bli riktigt fin när man väljer ett personligt tryck. Skaffa likadana nyckelringar till hela familjen, eller låt alla ha varsin med unikt utseende för att lättare kunna skilja dem åt. Vi har nyckelringar för alla smaker, och ser till att ert tryck blir fint på produkten.

För den som söker en nyckelring med tryck, men som även vill behålla känslan av stil och elegans, finns nyckelringar med tillhörande märke i trä, läder eller metall. Dessa produkter håller hög klass och är med sin stilrena design ett måste i varje modemedveten människas ficka eller väska. Med ett diskret men klassiskt utseende får de jobbet gjort, men på ett snyggt sätt.

Eftersom nyckelringarna i vårt utbud är mycket prisvärda, passar de även utmärkt som utdelningsmaterial på exempelvis mässor. Med ert företags logotyp tryckt på produkten så blir den en smart visitkort för företaget, och ökar er synlighet. Om ni dessutom vill försäkra er om att er produkt kommer att användas, passa på att beställ en nyckelring med ytterligare funktioner.

Nyckelring med öppnare

Tro det eller ej, men vi har ett stort utbud av nyckelringar med kapsylöppnare. Dessa är ovärderliga under soliga dagar eller ljumma sommarkvällar när innehållet i glasflaskorna ska förtäras. En separat kapsylöppnare är ofta lätt att förlägga, eller att glömma bort att ta med sig. Med en nyckelring med kapsylöppnare är du alltid redo för en törstsläckare, och dessutom kan du välja mellan flera olika modeller, med unika utseenden. Ditt eget tryck visas snyggt på produktens sida.

Nyckelring med fler funktioner

Om kapsylöppnare inte är din grej, så har vi även nyckelringar med tryck som även fyller andra funktioner. Vad sägs om en nyckelring med tillhörande måttband, lampa, karbinhake eller foto-ram? I vårt sortiment finns mängder av nyckelringar med finurliga tillbehör som underlättar din och andras vardag. Därför kan det vara värt att ta en extra koll på vårt sortiment, för att vara säker på att du inte missar något. I våra nyckelringar med tillhörande foto-ram så kan du välja en personlig eller representativ bild som följer med vart du än går. Företag har här en stor möjlighet att visa upp sin logotyp eller annan relevant information, medan privatpersoner kan ha bilder på nära och kära, nära till hands. 

TronLogo

LOGO verktyget