Vanliga paraplyer

1 till 15 av totalt 42

per sida

Sida:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
Vill du se Logoverktygets visualisering på varorna?
- eller -

1 till 15 av totalt 42

per sida

Sida:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Paraplyer med tryck

I vårt utbud av paraplyer hittar du flertalet olika typer med en gemensam nämnare - att hålla dig torr. Paraply med tryck är en uppskattad gåva till kunder & anställda. Sprid ert budskap, vision och marknadsför ert företag genom tryck och märkning på paraplyet. Genom att dela ut ett flexibelt regnskydd ser du till att kunder och anställda är nöjda. Samtidigt sprider ni medvetenhet om ert företag på ett proffsigt och snyggt sätt. Tack vare att paraplyet har en så pass stor yta, finns det inga problem med att få plats med önskad logga.

Vad för tryck du skall ha på din produkt är helt upp till dig. Vänligen kontakta oss om du undrar hur tryckprocessen går till. För oss finns det ingen alltför avancerad logga.

Paraply med företagslogga

Paraply med företagslogga är en självklarhet då det kan regna väldigt mycket i vårt vackra och avlånga land. Med denna produkt marknadsför du företaget samtidigt som du håller dig torr i regnet. Vid olika konvent, evenemang och mässor kan du dela ut paraply med företagslogga. Förslagsvis till personer som stannar vid er monter - perfekt fysisk och billig marknadsföring av ert företag.

Vi har ett brett sortiment av olika paraplyer. Hos oss hittar ni automatiska, stormtåliga eller färgglada. Hur du vill ha produkten är helt upp till dig. Är du osäker på hur du vill ha det kan du alltid kontakta oss så hjälper vi er.

Denna produkt kan kallas även av vissa andra för reklamparaply. Reklamparaplyet kan vara både billigt eller exklusivt, med eller utan vissa funktioner. Oavsett om priset är högt eller lågt så agerar det som ett perfekt regn- eller solskydd.

Olika typer

Det finns många olika typer av paraplyer för olika behov. För den som är på jakt efter högkvalitativa paraplyer till låga priser så är det Plustryck som gäller. Oavsett vilket event du ska på, vare sig dig är bröllop eller golftävling så har vi regnskydd för dig. Hos oss hittar ni bröllopsparaplyer, enfärgade paraplyer, jätteparaplyer, regnbågsparaplyer, transparanta och många fler.

Transparanta eller genomskinliga paraplyer är en smart produkt med flera fördelar. Det som utmärker denna produkt specifikt är den genomskinliga skärmen. Tack vare den genomskinliga skärmen kan du enklare se vart du går. Det är även enklare att se sig kring sin omgivning. Vilket förhindrar en från att av misstag stöta in i någon.

När den stora dagen är kommen är ett bröllopsparaply ett perfekt val. Vid giftermål är det ofta mycket viktigt för en själv att se så bra ut som möjligt. Därför är denna produkt perfekt för att hålla en torr ifall regnet skulle falla. När man lägger många timmar på att se bra ut vill man inte bli blöt. Var torr hela dagen med ett bröllopsparaply!

När man golfar ute en hel dag vill man kunna hålla sig borta från regn vid behov. Däremot går det inte då man är ute och golfar. Tack vare de stora golfparaplyen kan man enkelt hålla sig torr ifall regnet skulle börja falla. Försköna din golfrunda och gå många kilometer utan att bli blöt med ett stort golfparaply.

TronLogo

LOGO verktyget