Golfparaplyer med tryck

Ett golfparaply med tryck både skyddar dig mot regnet på golfbanan, samtidigt som du sprider företagets logga på ett snyggt sätt. Man vet aldrig när regnet börjar ösa ner under golftävlingen. Se till att alla deltagarna har tillgång till en golfparaply med tryck när stormen är framme. Ska ni ha golftävling på företaget eller på golfklubben? Då kan ett golfparaply med tryck till varje deltagare vara en fin gåva som alla kommer att uppskatta. Vi har paraplyer i olika modeller och färger.

6 artikel(lar)

per sida

Vill du se Logoverktygets visualisering på varorna?
- eller -

6 artikel(lar)

per sida

Golfparaplyer för företag och golfklubbar

Är det dags för den årliga golfturneringen? Då kan det vara ett ypperligt tillfälle att sprida ditt företags eller golfklubbs logga. Ett kraftfullt och enkelt sätt att göra detta på är att trycka upp golfparaplyer med tryck till alla de som ska deltaga i tävlingen. Antingen kan alla deltagare få ett eget paraply innan tävlingen startar eller så kan det vara en del av priset för vinnaren.  Alla som har spelat golf vet att ett paraply alltid kommer till hans någon gång under golfsäsongen. Det är svårt att förutse dåligt väder, så man borde alltid ha ett golfparaply i sin golfbag.

 


Har du frågor om våra golfparaplyer med tryck?

Vi finns här och svarar på alla dina frågor och funderingar om vårt utbud av paraplyer för golf. 

Kontakta Wille på Plustryck

Wille Adolfsson

010-55 19 400

info@plustryck.se 


 

Golfparaplyer i olika modeller – Återvunna material

Våra golfparaplyer finns i en mängd olika modeller med olika egenskaper. De kommer i olika diameter. Allt ifrån 27–30 tums. Då stora paraplyer är en fördel på golfbanan så vill vi erbjuda största möjliga paraply så att du kan hålla dig torr. Dessutom är vissa av paraplyerna tillverkade i återvunnet pet för att miljön är bland det viktigaste vi har. En bra golfbana kräver att miljön är i toppskick.

Modellerna kommer i flera olika och snygga färger så att alla golfklubbar eller företag ska hitta en färg som passa dem. Utforska alla våra reklamparaplyer!

TronLogo

LOGO verktyget