Paraplyer med tryck

Beställ paraplyer med tryck och loggor. Vi erbjuder ett stort sortiment av reklamparaplyer för företag, föreningar och privatpersoner. Tryck företagsloggan på paraplyerna och få ditt företag att synas även när det regnar ute. Varför inte ha ett par paraplyer med tryck stående på arbetsplatsen för när ovädret är framme. Låt dina anställda vara vandrade reklampelare även utanför kontorets dörrar. Vi erbjuder golfparaplyer, hopfällbara paraplyer m.m.

Paraplyer med företagslogga - Reklampraplyer

Ett bra paraply kan vara en räddare i nöden på många sätt. Framför allt i Sverige där det regnar oftare än på andra ställen. Se därför till att alltid ha ett paraply redo – helst med tryck på! PÅ detta sätt kan ni sprida företagets logga överallt där ni går i regnet. Det blir en snygg detalj på en annars ganska tråkig profilprodukt. Ställ ett par paraplyer i hallen på arbetsplatsen så att anställda och kunder kan nyttja dessa för att skydda sig mot regnet.

Att sprida sitt varumärke har blivit allt viktigare och det finns massor av sätt att göra detta på. Att göra reklam med paraplyer kan vara en idé att testa. Det är dessutom en bra gåva att ge till de anställda i julklapp eller sommargåva. Det spelar ingen roll vilken tid på året man får ett reklamparaply – det kommer användas ofta oavsett säsong.

För att se hur företagsloggan passar in på paraplyer du har tänkt köpa är enkelt här på Plustryck. Du kan ladda upp din logga och direkt få fram hur det kommer att se ut, det blir alltså inga överraskningar. Skulle du ändå ha frågor om trycket eller våra reklamparaplyer är du välkommen att kontakta oss!

Vad är våra paraplyer tillverkade av?

Våra paraplyer kommer tillverkade i blandade material. Handtaget brukar vara plast som är bekätt med gummi för att det ska vara bekvämt att hålla i. Skaften är oftast gjorda av metall för att de ska hålla för alla oväder. Det som skyddar dig mot regnet är ofta tillverkat i polyester. 

Hur stora är våra paraplyer?

Vi har paraplyer i massor av storlekar. De minsta är ca 20 tum, och de största är upp emot 30 tum.

 


Har du frågor om våra paraplyer med tryck?

Vi finns här och svarar på alla dina frågor och funderingar om vårt utbud av reklamparaplyer. 

Kontakta Wille på Plustryck

Wille Adolfsson

010-55 19 400

info@plustryck.se 


Olika typer av paraplyer med tryck

Vi har också lite mindre paraplyer och hopfällbara modeller som passar bra att ta med sig i väskan eller i handen ut på stan. För att vara skyddad även i de värsta skyfallen och stormarna så har vi också stormparaplyer. Dessa är lite rejälare och tål mer vind och väta. Se till att ni alltid har paraplyer med tryck tillgängligt för att skydda er mot det svenska vädret.

Vi har ett stort utbud av olika typer av paraplyer med tryck här på Plustryck. Vi har sålt paraplyer till företag länge och vet att det krävs olika paraplyer för olika tillfällen. Därför har vi tagit in paraplyer med olika egenskaper, så att du ska hitta ett paraply för just ditt företags behov. 

Golfparaplyer

När man spelar golf händer det ofta att det börjar regna. Då är det viktigt att vara förberedd genom att alltid ha ett golfparaply i golfbagen. Golfparaplyer är något större än vanliga paraplyer och tål vind och dåligt väder riktigt bra. De skyddar både dig och din golfbag under regnskuren. Beställ golfparaplyer med tryck till tävlingen eller ge bort till de anställda som spelar golf.

Stormparaplyer

Dessa paraplyer är tillverkade för att tåla de värsta stormarna och oväder. De tål starka vindar utan att gå sönder, vilket gör att du alltid kan vara säker på att få skydd mot regnet med ett stormparaply. 

Hopfällbara paraplyer

Ett hopfällbart paraply som får plats i väskan är väldigt användbart.  Det gör att du kan ta med dig det överallt utan att det tar för mycket plats.

Paraply med tryck i regnet

TronLogo

LOGO verktyget