Miniräknare

6 artikel(lar)

per sida

Vill du se Logoverktygets visualisering på varorna?
- eller -

6 artikel(lar)

per sida

Miniräknare med tryck

Att huvudräkning är viktigt att kunna lär vi oss i barnsben, men ärligt talat med många bollar i luften så är det ganska skönt att låta en miniräknare med tryck räkna åt dig. Du sparar tid och med en miniräknare med tryck blir det dessutom lite roligare att knappa siffror. Räknaren har funnits med oss länge, i lite drygt 60 år och används fortfarande flitigt trots datorer och mobiler. Med en miniräknare med tryck tappar varken du eller dina kunder kollen.

Med hjälp av en miniräknare kan vem som helst känna sig som professor i matematik och räkna ut avancerade ekvationer med bara några knapptryck. För vem älskar inte att underlätta för sig själv och att ta snabbaste vägen till lösningen? Miniräknaren är ett ovärderligt verktyg som används överallt, i hemmet, på jobbet eller i skolan och alla har vi någon gång blivit räddade av den. Miniräknarens livslängd är lång, vilket alltid är en bra egenskap för profilprodukter. Har man en miniräknare som fungerar och är lätt att använda finns det ingen mening med att byta om den, vilket ger en lång synlighet för din miniräknare med tryck.

Miniräknare med tryck är en uppskattade give away, det är en produkt som näst intill alla behöver, oavsett bransch. Räknaren finns alltid på skrivbordet och ger ditt företag maximal exponering med antingen din logga eller ditt budskap. Våra miniräknare är användarvänliga och passar för alla.

Varmt välkommen att höra av er till oss på Plustryck så hjälper vi er ta fram den perfekta miniräknaren med tryck för just er.

TronLogo

LOGO verktyget