Miniräknare med tryck

Använder dina anställda miniräknare ofta i arbetet? Då kanske ni borde tänka på att beställa miniräknare med tryck på. Tryck företagets logga på miniräknarna och skapa en snygg och användbar profilprodukt för ditt kontor. Se till att profilera allt i kontoret för att skapa ett snyggt helhetsintryck. Räkna med imponerade besökare när de ser att ni till och med har tryck på miniräknarna. Våra miniräknare kommer i olika modeller och färger. Allt ifrån de klassiska i plast till miniräknare tillverkade i bambu.

6 artikel(lar)

per sida

Vill du se Logoverktygets visualisering på varorna?
- eller -

6 artikel(lar)

per sida

Gör det roligare att räkna med miniräknare med tryck

Det är definitivt snyggare att ha en miniräknare med företagets logga än att inte ha loggan tryckt på. Det ser mer professionellt ut att ha profilerade kontorsprodukter på skrivbordet. De flesta har en miniräknare inbyggd i både datorn och mobilen. Det är dock mycket smidigare att ha en fysisk miniräknare framför sig på borde, då man slipper öppna upp appen eller programmet varje gång man ska göra en uträkning. Genom att ge dina anställda på kontoret var sin miniräknare med tryck så förenklar du deras arbetssätt och på så sätt skapar effektivare kollegor.

Miniräknare - Effektiv profilprodukt

Att huvudräkning är viktigt att kunna lär vi oss i barnsben, men ärligt talat med många bollar i luften så är det ganska skönt att låta en miniräknare med tryck räkna åt dig. Du sparar tid och med en miniräknare med tryck blir det dessutom lite roligare att knappa siffror. Räknaren har funnits med oss länge, i lite drygt 60 år och används fortfarande flitigt trots datorer och mobiler. Med en miniräknare med tryck tappar varken du eller dina kunder kollen.

Med hjälp av en miniräknare kan vem som helst känna sig som professor i matematik och räkna ut avancerade ekvationer med bara några knapptryck. För vem älskar inte att underlätta för sig själv och att ta snabbaste vägen till lösningen? Miniräknaren är ett ovärderligt verktyg som används överallt, i hemmet, på jobbet eller i skolan och alla har vi någon gång blivit räddade av den. Miniräknarens livslängd är lång, vilket alltid är en bra egenskap för profilprodukter. Har man en miniräknare som fungerar och är lätt att använda finns det ingen mening med att byta om den, vilket ger en lång synlighet för din miniräknare med tryck.

Miniräknare med tryck är en uppskattade give away, det är en produkt som näst intill alla behöver, oavsett bransch. Räknaren finns alltid på skrivbordet och ger ditt företag maximal exponering med antingen din logga eller ditt budskap. Våra miniräknare är användarvänliga och passar för alla.

Varmt välkommen att höra av er till oss på Plustryck så hjälper vi er ta fram den perfekta miniräknaren med tryck för just er.

TronLogo

LOGO verktyget