Memo block

Sorry, but we have no products to show in the selected category

Please try again soon because we update on a regular basis
Looking for anything special?
Please ask us here

Notisblock med tryck

Att komma ihåg saker är mycket viktigt och notisblock med eget tryck hjälper dig på traven. Denna produkt hittar man på de allra flesta skrivbord vare sig det är i hemmet eller kontoret. Skulle du komma på en bra idé från ingenstans så kan notisblocket förändra ditt liv. Denna produkt är perfekt för att sprida budskap via text och är en hjälpande hand i din vardag. Ytan på blocket är optimalt för att trycka önskad logo på så som företagets logotyp. Vi rekommenderar att man väljer design på blocket utifrån företagets grafiska profil.

Från idé till verklighet med notisblock

Notisblock med tryck kallas även för post-it lappar med tryck. Det som utmärker denna produkt är att de är små fyrkantiga lappar med en klisterremsa på baksidan samlade på hög. Oftast används denna produkt för att anteckna information. Det kan vara allt från nummer, idéer, meddelanden och påminnelser. Post-it lappar med tryck är vanligt förekommande på många kontor i vårt avlånga land. Denna produkt fyller väldigt viktiga behov och kan vara en räddare i nöden när man har en stressig dag. Kommer man på en bra idé vill man kunna skriva ner den direkt. Har du ett notisblock eller post-it lappar nära till hands kan du enkelt skriva ner din idé.

Fördelen med dessa lappar är att de enkelt går att klistra upp på önskad yta. Lapparna lämnar inte ifrån sig klister och på så vis blir inte bordet, skärmen eller tavlan kladdig. Att kunna klistra post-it lappar med tryck vart man vill är till stor fördel. Placeras lapparna på ett strategiskt utvalt ställe blir det ännu enklare att komma ihåg budskapet som står på lappen.

Notisblock, post-it lappar eller sticky notes som marknadsföring

Kärt barn har många namn, precis som post-it lappar, sticky notes eller notisblock som de oftast kallas. Denna produkt är perfekt för att marknadsföra ditt företag. Det är en självklarhet att man på kontoret ska ha notisblock med tryck. Alla medarbetare på kontoret kommer förr eller senare vara i behov av dessa lappar.

Denna produkt kan med fördel delas ut vid mässor och olika evenemang. Tryck ditt företags logo på post-it lapparna och visa dina intressenter att ni är ett företag som sällan glömmer.

TronLogo

LOGO verktyget