Mappar

1 till 15 av totalt 85

per sida

Sida:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Vill du se Logoverktygets visualisering på varorna?
- eller -

1 till 15 av totalt 85

per sida

Sida:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Mappar med tryck

Mappar förenklar din arbetsdag på så vis att du enkelt kan spara viktiga papper och dokument på samma sälle. Denna produkt är perfekt lämpad för dig som vill spara och bevara papper. Är det rörigt i huvudet kan det vara till stor fördel att äga en snygg mapp med tryck. Vi erbjuder mappar i olika varianter, färger och former. Självklart erbjuder vi även snygga mappar med logotyp eller utan – det är helt och hållet upp till dig.

Denna produkt är mycket användbar och den stora släta ytan på mappen gör den till en vandrande reklamplats. Mappar med tryck är en bra produkt att ge till sina medarbetare. Anledningen är att man oftast har mappar med sig hem eller på affärsresor. Är du ett företag rekommenderar vi att man trycker många mappar med tryck och delar ut. Produkten är billig för massproduktion och med ett tryck på får du mer än en produkt. Du får samtidigt en reklamspridare i världsklass som inte bara är snygg utan även högkvalitativ sett till material. På mässor, konferenser och andra events är offertmappen en perfekt produkt att ge som gåva. Tryck ditt företags varumärke på mappen och dela ut vid din monter och låt andra marknadsföra ditt företag. Det går att ses som en så kallad ”win-win situation” då personen får en gratis mapp och ditt företag får gratis marknadsföring.

mappar för alla tillfällen

Offertmappar, snoddmappar och mappar – kärt barn har många namn som det brukar låta. Med denna underbara produkt fyller du en viktig funktion. Tanken med produkten är att skydda dokument och hålla dem släta och fina under transport. Vid överlämning av ett dokument vill man att pappret ska vara i så bra skick som möjligt. Lämnar man över ett dokument vid ett arbetsrelaterat tillfälle vill man självklart att pappret ska vara slätt och fint. Utstråla professionalism vid nästa möte med denna hjälp av denna produkt.

TronLogo

LOGO verktyget