Konferensmappar med tryck

Beställ konferensmappar och dokumentmappar med tryck för ditt företag eller förening. Våra konferensmappar är perfekta att använda för att förvara papper och viktiga dokument under arbetsdagen eller konferensen. Tryck företagets logga på dina mappar för att skapa en snygg profilprodukt som sticker ut ur mängden. Vi har massor av olika konferensmappar med tryck vilket gör att alla hitta en mapp som passar för deras behov och företagsprofil. Vissa av mapparna kommer med flera användbara funktioner och fack. Du kan till exempel förvara pennor och annat material som är användbart i kontoret eller under konferenser.

Konferensmappar med logga för företag

De flesta företag och föreningar hanterar stora mängder med papper av olika slag. Det kan vara allt ifrån viktiga kontrakt till manualer och annat. Ibland är det väldigt viktigt att dessa papper inte försvinner eller blir förstörda. Genom att använda konferensmappar med tryck så kan ni förvara dessa viktiga papper på ett mycket bra och säkert sätt. Ni kan dessutom bära med er konferensmapparna på ett enkelt sätt. Man kan även förvara andra saker i sina dokumentmappar, så som pennor och annat kontorsmaterial. Se till att alla anställda har tillgång till dokument mappar med företagets logga tryckt på.

Profilerat kontorsmaterial i form av mappar

Dokumentmappar förenklar din arbetsdag på så vis att du enkelt kan spara viktiga papper och dokument på samma sälle. Denna produkt är perfekt lämpad för dig som vill spara och bevara papper. Är det rörigt i huvudet kan det vara till stor fördel att äga en snygg dokumentmapp med tryck. Vi erbjuder mappar i olika varianter, färger och former. 

Denna produkt är mycket användbar och den stora släta ytan på mappen gör den till en vandrande reklamplats. Mappar med tryck är en bra produkt att ge till sina medarbetare. Anledningen är att man oftast har mappar med sig hem eller på affärsresor. Är du ett företag rekommenderar vi att man trycker många mappar med tryck och delar ut. Produkten är billig för massproduktion och med ett tryck på får du mer än en produkt. Du får samtidigt en profilprodukt i världsklass som inte bara är snygg utan även högkvalitativ. På mässor, konferenser och andra evens är offertmappen en perfekt produkt att ge som gåva. Tryck ditt företags varumärke på mappen och dela ut vid din monter och låt andra marknadsföra ditt företag.

TronLogo

LOGO verktyget