Klisterlappar med tryck

Beställ klisterlappar med tryck och ha i kontoret på företaget. Klisterlappar som även kallas stickers kan vara användbara under arbetsdagen då man kan skriva ner sina tankar som man inte får glömma bort. Tryck företagets logga på klisterlapparna för att skapa en snygg profilprodukt för ditt kontor som sticker ut ur mängden. Se till att alla dina anställda har tillgång till klisterlappar som de kan fästa på datorskärmen eller på skrivbordet. De är perfekta kom-ihåg-lappar som gör att du kan skriva ner dina idéer och uppgifter du inte får glömma av.

1 till 6 av totalt 19

per sida

Sida:
  1. 1
  2. 2
Vill du se Logoverktygets visualisering på varorna?
- eller -

1 till 6 av totalt 19

per sida

Sida:
  1. 1
  2. 2

 


Har du frågor om våra klisterlappar med tryck?

Vi finns här och svarar på alla dina frågor och funderingar om vårt utbud av kläder. 

Kontakta Wille på Plustryck

Wille Adolfsson

010-55 19 400

info@plustryck.se 


Klisterlappar med logga för kontor

Alla företag och föreningar använder någon typ av lappar där de kan skriva ner små noteringar. Våra klisterlappar med logga är en snygg och användbar profilprodukt som kommer att uppskattas på kontoret. I stället för att köpa vanliga lappar så borde du ha med tryck på!
Ni kan ge bort klisterlapparna på mässor, event och andra stället där företaget verkar och vill sprida sitt varumärke på.

Våra klisterlappar kommer i massor av färger och former. Detta gör att just ditt företag kan hitta en lapp för eran profil. Vi har de klassiska fyrkantiga lapparna, men även lappar i form av pilar och annat. Utforska våra klisterlappar med tryck & logga nu!

TronLogo

LOGO verktyget