Anteckningsböcker med tryck

Olika typer av anteckningsböcker med tryck

Vi erbjuder ett brett sortiment av anteckningsböcker med ditt egna tryck på. De kommer i olika storlekar och färger för att matcha alla företags behov och färgprofiler. 
Alla de anställda på företaget kommer ha användning av anteckningsböckerna även i dessa digitala tider. Man vet aldrig när man behöver skriva ner något snabbt i sin bok. Med företagsloggan på så ser man snabbt och enkelt om det är sin privata bok eller företagets man skriver i.

 


Har du frågor om våra anteckningsböcker med tryck?

Vi finns här och svarar på alla dina frågor och funderingar om vårt utbud av kläder. 

Kontakta Wille på Plustryck

Wille Adolfsson

010-55 19 400

info@plustryck.se 


Förenkla arbetsdagen med anteckningsböcker

Även om allt blir mer och mer digitalt så använder fortfarande många de analoga sätten av skriva ner saker på även idag. Det kan ibland vara enklare att ta fram sin anteckningsbok för att anteckna än att fippla fram mobilen eller paddan. Med anteckningsboken så förenklar du arbetet för många kollegor. De ser även väldigt proffsigt ut om era medarbetare går runt med anteckningsböcker med samma tryck på.

Lägg fram ett par anteckningsböcker i konferensrummet och de kommer garanterat att användas till olika ändamål. En del kanske skriver ner varje liten tanke och idé de kommer på under dagen. En annan kanske sitter och målar i den under en föreläsning för att kunna lyssna och koncentrera sig bättre, alla är vi olika. En anteckningsbok är dock något som alla kan komma att använda någon gång i sitt arbetsliv. Se därför till att anteckningsböckerna ni har på kontoret är snygga och tryckta med företagets logga på. Vi erbjuder flera olika trycktekniker på våra anteckningsböcker för att kunna erbjuda er det bästa möjliga resultatet.

Anteckningsboken - en uppskattad give away

Går ni i tankar att be bort gåvor till de anställda i företaget eller ska ni på kik-off och behöver kontorsmaterial?
En anteckningsbok med tryck på är då ett givet val att beställa hem till de anställda. Kommer de inte till användning under eventet så kan ni ta med böckerna hem för att lägga de i konferensrummet eller spara till nästa event. 

Behöver ni hjälp i beställningsprocessen eller har frågor om våra anteckningsböcker? Kontakta oss så hjälper vi er!

TronLogo

LOGO verktyget