Anteckningsblock & konferensblock med tryck

Här kan du beställa anteckningsblock och konferensblock med eget tryck och logga till ditt företag. Vi erbjuder profilerade anteckningsblock i de flesta olika format. Vi har till exempel de vanligaste formaten av konferensblockblock i A4, A5 och A6. Ni kan få ert företags logga tryckt på ett snyggt sätt på blocken. Ni kan enkelt se tryckresultatet direkt på skärmen och beställa online på ett smidigt sätt. Även fast allt blir mer digitalt så använder de flesta företag konferensblock dagligen. Genom att sprida ut de i konferensrummen och kontoret så har era anställda alltid tillgång till ett papper att skriva på. Se till att ert företag använder profilprodukter för att synas!

Anteckningsblock i formaten A4 – A5 – A6

Vi kan erbjuda alla de vanligaste formaten på anteckningsblock och du kan få de med eget tryck på. Vi har allt ifrån små anteckningsböcker i miniformat för att skriva ner sina tankar i, till de klassiska blocken i A4-format som man med fördel kan använda på möten och konferenser. Blocken finns i mängder av färger och olika stilar. Vissa kommer med tillhörande pennor och andra användbara funktioner som underlättar era anställdas anteckningar.

 


Har du frågor om våra anteckningsblock med tryck?

Vi finns här och svarar på alla dina frågor och funderingar om vårt utbud av konferensblock. 

Kontakta Wille på Plustryck

Wille Adolfsson

010-55 19 400

info@plustryck.se 


Profilerade konferensblock med tryck

Ska företaget eller föreningen i väg på konferens eller resa? Då kan det vara bra att beställa en uppsättning konferensblock att ha med er på resan. När man sitter i möte eller och lyssnar på en talare på konferens är det smidigt att kunna skriva ner sina tankar och frågor i ett snyggt konferensblock med eget tryck. Gärna i en färg som går med företagets profil.
Våra anteckningsblock passar även bra att ge bort på mässor eller andra event som ni deltar på och där vill sprida varumärket. Då de är en ganska billig profilprodukt så är det något man med fördel kan ge bort.

Om ni har några frågor om våra anteckningsblock och konferensblock så får ni gärna kontakta oss så hjälper vi er!

TronLogo

LOGO verktyget