Anteckningsblock med tryck

Anteckningsblock tryckta med företagets logga

På Plustryck erbjuder vi ett antal olika anteckningsblock med tryck eller utan. Vi har ett brett utbud av olika typer av anteckningsblock i olika färger och former. Därför har vi med största sannolikhet en reklamprodukt som kommer passa först just dig som privatperson eller er som företag. Hos oss på Plustryck har du möjligheten att tillsammans med oss designa ditt helt egna anteckningsblock utifrån dina behov. Vi erbjuder även färdiga modeller av anteckningsblock som vi trycker logo på. Som tidigare nämnt kan du själv välja antal blad & design av omslaget. Vi hjälper er att göra idé till verklighet.

A4 är den allra vanligaste storleken som används både för att skriva på men även för att skriva ut i. A4-papper har en perfekt yta för att antingen rita eller anteckna på pappret. Vi erbjuder även mindre pappersformat så som A5, A6 och A7-format och även mindre anteckningsböcker.

Här listar vi samtliga av alla våra typer av anteckningsblock med tryck eller utan. Vi är säkra på att det finns något för dig eller er. Använda gärna vår sökfunktion och rota dig igenom bland alla tusentals produkter. Det går även bra att bläddra sig igenom vår enorma katalog av presentreklam för olika ändamål.

Anteckningsblock som marknadsföring

För mässor och konferenser kan det vara till fördel att dela ut någon slags gåva. Anteckningsblocket är ett perfekt val att ge som gåva till sina intressenter. Lägg fram ett gäng anteckningsblock med eget tryck vid er monter och de kommer med största sannolikhet att gå åt. Tryck ditt företags logo och färger på anteckningsblocket och marknadsför på rätt sätt. Är man extra fyndig kan man skriva något i blocket för att få fram fler budskap. Är det en föreläsning som man ska hålla i är det bara till fördel att dela ut anteckningsblock med tryck.

Personliga anteckningsblock

Dagens värld går mer och mer åt att man ska ha personligt kontorsmaterial. 
Genom att skapa personliga anteckningsblock för de anställda i företaget så kan man lätt hitta rätt ägare. Du kan enkelt designa ett eget anteckningsblock med logga eller bild. lada upp din bild i vårt deisgnverktyg för att se hur det färdiga resultatet kommer att bli. 

Varmt välkomna att kontakta oss på Plustryck så hjälper vi er att ta fram en grymt bra reklamprodukt!

TronLogo

LOGO verktyget