Kontakta oss

Skriv till oss

* Obligatoriska fält

Kontakta vår kundtjänst

Du är alltid välkommen att kontakta oss om du har några frågor eller funderingar. Ring oss på tel. 010-55 19 400  eller maila info@plustryck.se


Profilbild Kontakta oss
Wille Adolfsson, support Plustryck Josefin Petersson, support Plustryck
Om Plustryck

Plustryck.se är en tjänst som tillhandahålls av Roupéz Profile AB. Här kan du beställa reklamprodukter med tryck ur ett stort sortiment med snabb leverans. Allt görs i fyra enkla steg.

Priset ser du direkt i kassan, du behöver alltså inte vänta på en offert som hos många andra. När du använder tjänsten plustryck.se blir det smidigt, snabbt och tryggt att beställa vardagens behov av profil- och reklamprodukter.

Plustryck.se är en av våra snabbaste tjänster och är ett komplement till vårt helhetserbjudande som vi kallar ”Boost the Brand”.

Boost the brand är ett koncept där vi, efter en inledande behovsanalys, bidrar proaktivt med specialanpassade produkter inkl. design och logistiklösningar för: event, kampanjer och egna lagerlagda sortiment av kundspecifika produkter. Är du intresserad av att boosta ditt varumärke så kontakta oss på info@roupez.se.

”Vår ambition är att göra vardagen smidigare för dig som jobbar med inköp av reklamprodukter och liknande tjänster.”

En stor del av våra kunder använder både Plustryck.se och Boost the Brand, eftersom du då får en optimerad lösning för såväl korta och snabba behov som en lösning för de mer krävande projekten.

Vi är ett entreprenörsdrivet bolag med rötterna i Småland och har över 30 års erfarenhet av profil- och reklamprodukter. Vi har sedan första dagen utvecklats med ständiga förbättringar. Ett bevis på detta är många goda referenskunder och ett verksamhetssystem som är certifierat enligt ISO9001 Kvalitet, ISO14001 Miljö, samt att vi arbetar med socialt ansvarstagande enligt ISO26000. Detta gör vi för att kunna garantera kvalitet och ansvarstagande för såväl miljön som människor.

TronLogo

LOGO verktyget