Glas & karaffer med eget tryck

Vi på Plustryck erbjuder glas med tryck. I vårt breda sortiment av glas i alla dess olika former hittar ni många alternativ. Köp och ge bort fina glas till personalen inför högtider eller jubileum. Eller varför inte dela ut glas med tryck när anställda gjort ett bra jobb?

Glas med tryck - perfekt för festen

Vi på Plustryck erbjuder glas med tryck. I vårt breda sortiment av glas i alla dess olika former hittar ni många alternativ. Köp och dela ut finglas till personalen inför högtider eller jubileum. Varför inte dela ut finglas med tryck när anställda gjort ett bra jobb?

Glas med tryckt företagslogga

Ett uppskattat alternativ är att ha nya och fräscha glas med tryck i köket eller fikarumet på kontoret. Visa uppskattning till kunder och anställda med högkvalitiva glas med tryck. När en kund kommer på besök så vill man alltid ge ett proffsigt intryck. Servera vattnet i snygga designglas med tryck eller gravyr, på så vis associeras ert företag med professionalism. Slipp de trötta och utslitna glasen som ni har använt alldeles för länge. Införskaffa er nya dricksglas med eget tryck eller gravyr och visa kunderna att kvalitet är viktigt för er. Skapa en positiv och seriös association med hjälp av designade finglas, glas eller glaskannor.

Kunderna kommer garanterat få en positiv upplevelse att av komma till ert kontor. Har man glas och karaffer som sticker ut ur mängden så är det någon man lägger på minnet. Även de anställda kommer gynnas av detta då det blir roligare att välkommna era kunder till kontoret. 

Glas med egen text & gravyr

Har du ett budskap som du vill sprida på ett enkelt sätt? Då kan glas med gravyr vara det perfekta sättet att få genomslag av detta. Du kan gravera glas med en egen text som du själva bestämmer. Gravyr är en typ av tryckmetod som uppfattas som väldigt exklusiv. Det är effektfullt och är något som folk minns. Se därför till att gravera in ditt egna budskap eller text på glaset. 

Olika sorter av glas med eget tryck

Vi erbjuder flertalet olika typer av glas. Framförallt har vi vanliga dricksglas. Ni hittar även ölglas, vinglas, whiskeyglas, glaskannor med mera. Gör det enkelt för er och köp ett helt set glas med tryck eller gravyr. Perfekt att ha på kontoret eller i arbetslokalen. Se till att ni alltid är redo för festligare tillfällen med hjälp av glas med tryck.

Skapa en stark företagskultur med företagsfester och visa att ni som företag bryr er om anställda och kunder. På fester har man sällan tråkigt, på så vis skapar ni en positiv känsla när ni serverar dryck ur era glas med tryck. Många kommer nog imponeras av de små detaljerna i form av tryck eller gravyr på glaset.

Är ni osäkra på vad ni ska köpa för typ av glas? Välkommen att kontakta oss så hjälper vi er att ta fram den bästa lösningen utifrån era behov!

TronLogo

LOGO verktyget