Köksutrustning

Köksprodukter med tryck

På Plustryck är vi medvetna om att köket, för många, är lite av en helig plats. Därför erbjuder vi köksinredning i form av produkter för hem och kök med tryck. Vi erbjuder flertalet högkvalitativa produkter för köket som ser till att ditt kök blir unikt. Hos oss hittar ni säkerhetsprodukter, köksprodukter, vintillbehör, tändare, glas och handdukar, produkter av keramik och glas. Ni finner även klassiska köksprodukter med tryck så som; grillskrapor, apelsinskalare, disktrasor och mycket mer. Vi har det mesta till köket för att det ska bli alldeles unikt för dig.

Ska köksinredningen användas på kontoret kan de vara till fördel att ha köksprodukter med tryck. Använd företagets grafiska profil för att ta fram köksprodukter med eget tryck.

Prisvärda produkter med tryck för kök & hem

Kvalitet ska inte behöva vara dyrt. Vi har därför tagit fram köksprodukter med lång hållbarhet. Är ni ett företag med många anställda kan ett exempel vara att beställa muggar med tryck. Perfekt exponering av företaget varumärke och logo, samtidigt som man får i sig te eller kaffe.

Logon på köksprodukterna bör läggas strategiskt. Beroende på hur produkten används så kan man få mer exponering av varumärket om det är tryckt på rätt ställe. Ta därför fram en plan för hur produkterna ska formas utifrån ert företags grafiska profil. Är ni osäkra på hur ni skall gå tillväga är ni förstås varmt välkomna att kontakta oss.

Köksprodukter med tryck som gåva

Att ge en köksprodukt som gåva till kund eller anställd är ett mycket bra sätt att marknadsföra sitt företag. Anledningen är att köksprodukter stannar i hemmet länge samtidigt som mottagaren blir påmind om ditt företag. Ge bort en köksprodukt med tryck som någon har användning av. Vi är säkra på att ni hittar något som passar just er.

Höj mysfaktorn och försköna någons hem med levande ljus, morgonrockar eller filtar med eget tryck. Varför inte ge en perfekt fredagsgåva så som vinöppnare eller kapsylöppnare? Gör produkterna unika och personliga med ett roligt tryck.

TronLogo

LOGO verktyget