Filtar med tryck – Picknickfiltar

En mysig filt med tryck kan komma väl till pass när man ska ut på picknick och vill ligga så skönt som möjligt. Våra snygga filtar som kommer i massor av modeller och färger är perfekta att ge bort i gåva till de anställda på företaget. En picknickfilt med tryck på sprider ditt företags varumärke i parken och på klipporna under hela sommaren. Flera av filtarna är tillverkade i fleece, vilket gör de extra mysiga att ligga på och att ha runt sig när kylan ligger på. Utforska alla våra filtar med tryck som du kan beställa med företagets logga.

Picknickfiltar med tryck till de anställda

Har ni ännu inte hittat vilken profilprodukt som ni ska ge till era anställda i sommargåva eller julklapp? Då kan våra picknickfiltar med tryck vara perfekta att ge bort till personalen i present. Picknickfiltarna passar perfekt när man ska ut på picknick i parken eller bara vill ligga på något skönt på klipporna vid havet. Picknickfiltarna är väldigt snygga och sköna. De kommer i massor av olika färger och mönster, vissa kommer med fodral och väskor till. Detta är den ultimata presenten till de anställda innan sommaren då alla ska ut i solen med sina vänner och familj. Se till så att dessa stunder blir ännu härligare med hjälp av våra filtar med tryck. Se till så att alla dina anställda kan njuta av sommaren till max med en av våra picknickfiltar med tryck!

Filtar med profiltryck & brodyr

Hos oss på Plustryck så kan ni få både tryck och brodyr på filtarna. Beroende på vilket profilfilt som ni väljer att köpa så skiljer sig tryckmetoden. Om ni är osäkra på vad som passar bäst för din logga, så får ni gärna kontakta oss.

Att ha filtar med brodyr blir väldigt snyggt och stilfullt. Då brodyr uppfattas som mer exklusivt och kraftfullare så är det ett utmärkt val på våra filtar.

TronLogo

LOGO verktyget