Läppbalsam

Cerat med tryck

Ett fräscht och mjukgörande cerat är ett måste, speciellt under vinterhalvåret när huden lätt blir torr. Även känt som läppbalsam, kan denna produkt hjälpa till att både motverka och behandla torra och spruckna läppar. Att ha med sig ett par stycken vart man än går är därför inte orimligt, då man aldrig vet när någonting mjukgörande för läpparna kan behövas. Därför är det ju tur att vi även tillhandahåller cerat med valfritt tryck, för att göra en av vinterns mest uppskattade produkter ännu mer personlig och omtyckt.

Det är viktigt att komma ihåg att cerat inte enbart är användbart på vintern, utan även under den övriga tiden på året kan ett läppbalsam vara välbehövligt. Därför kan det vara en bra idé att som företag beställa en rejäl order av produkten, för att kunna dela ut cerat med tryck året runt. Även för dig som privatperson blir denna produkt ständigt aktuell. Att dela ut cerat kan ses som en omtänksam gest, och denna produkt blir garanterat välanvänd. Så länge produkterna inte förvaras alltför varmt, så har de lång hållbarhet.

Cerat är oavsett vad en del tror, en unisex-produkt och uppskattas av båda könen. Då denna typ av produkt ej innehåller färg, så är den enda effekten av att använda lampbalsam mjuka läppar och god doft. Om man trycker på sin logotyp så blir det dessutom en diskret men effektiv reklampelare för företag som vill marknadsföra sig själva på ett smart sätt.

Olika typer av cerat

Innan du bestämmer dig för vilket tryck som ska finnas på ditt egen-designade läppbalsam, kan du börja fundera över utseendet på behållaren, samt vilken doft som matchar dina preferenser. I vårt utbud finner du ett flertal olika typer av behållare och dofter, vilket gör beslutsfattandet svårare, men som gynnar dig i slutändan. Behållarens storlek och form avgör hur trycket ska se ut, doften gör det trevligare att använda ceratet. Vissa cerat har även vitaminer som er en positiv inverkan på huden. Tillsammans med motivet som trycks på förpackningen, blir det en helt unik produkt skapad efter ditt tycke.

Något utav det bästa med att trycka sin egen logga på ett läppbalsam hos oss, är förutom utbudet och möjligheterna till en unik produkt, att det är väldigt smidigt. Välj vilken typ av produkt du vill ha, önskat antal som ska beställas, samt motiv på ditt egen-designade cerat. Därefter är det bara att beställa, och invänta brevbäraren.

TronLogo

LOGO verktyget