Betala med Klarna-faktura som företag - Läs mer här!

Läppcyrat & balsam med tryck

Läppcyrat & läppbalsam med tryck har varit populärt väldigt länge. Att ge bort läppcyrat med företagets logga på är en perfekt gåva på mässor , event och till de anställda. Man vet aldrig när man får torra läppar och då gäller det att ha läppbalsam nära till hands, annars kan hela tillvaron påverkas. Beställ läppcyrat med tryck och dela ut till alla omkring dig!

11 artikel(lar)

per sida

Vill du se Logoverktygets visualisering på varorna?
- eller -

11 artikel(lar)

per sida

Läppcerat med profiltryck och logga

Se till att hålla läpparna fuktiga och mjuka med hjälp av våra cyrat med tryck. De kommer i flera olika utföranden. Vi har bland annat läppbalsam i form av hjärtan, guldfärgade cyrat och cyrat i form av bollar. Alla är lika snygga men fyller olika designfunktioner. Att trycka ditt företags logga på läppcyratet och ge bort till kunder eller anställda är en riktigt bra idé. Man får alltid torra läppar när man minst anar det, och då brukar man inte ha ett läppcyrat till hands. Se till att ni har ett par liggande på kontoret för att vara redo när det tråkiga har hänt.

Återfukta läpparna med ett cyrat av högsta kvalitét profilerat med ditt företags färger och tryck.

På Plustryck kan du enkelt beställa det cyrat du är ute efter och se resultatet direkt på skärmen. Det blir inte enklare än så att köpa dina profilprodukter. Du slipper dessutom vänta på en offert, allt går snabbt och smidigt!

Lypsyl, balsam elelr cerat

Denna profilprodukten har många namn och alla säger olika. Att man kallar det lypsyl, cerat eller balsam spelar egentligen ingen roll. Det uppfyller fortfarande samma funktion, att hålla läpparna mjuka och fuktiga. Oftast är det under det kalla vinterhalvåret det är som värst, men en lypsyl med tryck kan alltid behövas oavsett årstid. 

TronLogo

LOGO verktyget