Handdukar och morgonrockar

3 artikel(lar)

per sida

Vill du se Logoverktygets visualisering på varorna?
- eller -

3 artikel(lar)

per sida

Handdukar med tryck

Plustryck erbjuder många handdukar med tryck i olika storlekar och färger. De handdukar vi erbjuder är av märket Solaine. Solaines handdukar med tryck är mjuka och sköna badtextiler tillverkade av 100% bomull. I Solaine kollektion av handdukar finner du gästhanddukar, handdukar och badlakan. Produkterna kommer i en mängd olika färger. Låt ditt företagsnamn eller din logga associeras med lyx och kvalitet.

Handdukarna är en perfekt gåva att ge till kunder eller anställda. Tryck önskad logo utifrån företagets grafiska profil. Handdukar av god kvalitet används mycket och går att ha en längre period. Eftersom produkten används ofta innebär detta också större exponering av företagets varumärke som är tryckt på handduken. Produkterna kommer även i många olika storlekar för olika ändamål. Att ha handdukarna på jobbet med tryck är även det ett alternativ. Vid kundbesök exponeras handduken och även företagets logo och varumärke.

Handduk med brodyr

Att trycka en handduk är oftast ett lite billigare alternativ. Att istället brodera varumärket i handduken må vara något dyrare men hållbarheten är betydligt längre. Det finns både för- och nackdelar med tryck och brodyr. Det handlar egentligen om vilka behov man har. Med ett tryck på handduken kan du exponera större partier av önskat tryck. Detta kan påverka designen av handduken, görs det på ett korrekt sätt blir det mycket snyggt. Att brodera en mindre symbol, text eller logo på handduken är stilrent och snyggt.

Hållbarhet

De produkter som vi erbjuder har hög hållbarhet, detta gäller även handdukar. Det finns flertalet fördelar med lång hållbarhet. För det första är det ett miljövänligt sätt att agera på. En produkt som kan användas länge innebär att man inte köper en ny. Med en högkvalitativ handduk med tryck behöver du inte oroa dig för att den ska slitas mycket under en kort period.

Är du osäker på vad som passar dig bäst? Varmt välkommen att kontakta oss så hjälper vi dig.

TronLogo

LOGO verktyget