Betala med Klarna-faktura som företag - Läs mer här!

Egenvård

1 till 8 av totalt 121

per sida

Sida:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Vill du se Logoverktygets visualisering på varorna?
- eller -

1 till 8 av totalt 121

per sida

Sida:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Hygienartiklar med tryck

Här hittar ni vårt breda sortiment av högkvalitativa hygienartiklar med tryck, förstås. Vi erbjuder allt från tandtråd och tandborstar till handsprit och våtservetter. Hygienartiklar är väldigt uppskattade give away produkter och anledningen är självklar. Användbara produkter som gynnar ens hälsa är såklart alltid skönt att ha nära till hands. Under mässor och konvent träffar man på väldigt många människor. På så vis kommer man i kontakt med många personer. Vid tillfällen som dessa är handsprit en perfekt gåva att ge som give away. Marknadsför ditt varumärke på flaskan av handspriten och associeras med att dit företag värnar om människors välmående.

Plåster är även det ett alternativ att ge som gåva vid olika sammanhang där man träffar intressenter. Ett sår kan man när man minst anar det, förbered därför samtliga intressenter med ett plåsterkuvert. Ett annat förslag är att ha plåster med eget tryck på kontoret. Visa att du och företaget bryr sig om de anställdas välmående med snygga och egendesignade plåster med tryck.

Under mässor och event där det finns större folksamlingar är det vanligt att man pratar mycket. Risken för att man får torra läppar bli därför allt större. Läppvård och läppbalsam med eget tryck är därför en självklar gåva att ge till någon. Torra läppar kan vara väldigt irriterande, erbjud en läppbalsam med tryck och rädda någons vardag.

TronLogo

LOGO verktyget