Stressbollar med eget tryck

Stressbollar med eget tryck kan vara den perfekta gåvan till de anställda. Få dem att stressa ner och slappna av med dessa härliga stressbollar.

Slappna av med en stressboll

Mer och mer människor är stressade under arbetsdagen och till och med efter att de har slutat. I sina hektiska liv finns det knappt någon tid för återhämtning och vila, då blir det en ond sprial. Viss stress kan vara hälsosamt men hög belastning blir i längden direkt farligt för hälsan. Använd våra stressbollar med tryck för att slappna av mellan varven. Ge bort en stressboll med företagets logga tryckt på till dina anställda så att de kan slappna av. 

Vi har stressbollar i flera olika roliga former som passar bra in på skrivbordet i kontoret. Lägg till tryck på stressbollarna för att göra de personliga till ditt företag.

Avslappnade anställda gör ett bättre jobb

Stress skapar oro och gör att man presterar och mår sämre under arbetsdagen. Detta tar man med sig hem och den onda spiralen har bara börjat. För att motverka detta så behöver man ta hand om sig och hitta sätt att slappna av på. Är man avslappnad och i sinnesro så har man förutsättningarna för att göra ett mycket bättre jobb. Se till att dina anställda har en lugn aura runt sig - ett steg är att ge dem stressbollar. Märker du att detta inte rår bot på stressen kanske det är dags att ta tag i problemet på andra sätt. Hjälp dina anställda att slappna av med våra stressbollar med eget tryck på!

TronLogo

LOGO verktyget