Reklamgodis med tryck

Här hittar du reklamgodis med tryck som passar perfekt att ge bort på mässor eller att ha på kontoret. Vi har olika typer av reklamgodis så att alla ska hitta sin smak. Beställ med snabba leveranser och låga priser.

Få besökarna att stanna med hjälp av reklamgodis

Vill du få mässbesökare att stanna i din monter? Lösning på detta kan vara reklamgodis!  Vi har reklamgodiset som kommer locka besökare och de kommer komma ihåg dig med hjlp av trycket på godiset. Hos oss på Plustryck är vårt utbud av godis med tryck stort. Godisreklam är både ett effektivt och enkelt sätt att göra reklam på. Du kan trycka din logga eller bild på kolor, klubbor, tuggummi, tablettaskar, karameller, choklad och mintaskar.

Olika typer av reklamgodis

Vi erbjuder olika typer av godis i vårt sortiment.

Karameller

Vi lovar dig att du kommer bli en riktigt populär om du har en stor skål med karameller med tryck framme. Vi på Plustryck har olika typer av karameller och olika förpackningar. Du kan välja mellan gräddiga kolor och karameller med eller utan fyllning i allt från fruktsmak till lakrits. 

Choklad

Vare sig du vill fira framgång eller trösta motgång, är choklad alltid bäst! Choklad som reklamgodis passar både till att ha ståendes i entrén, i mötesrummet som i en skål på mässan. Alla älskar en bit ljuvlig choklad, mörk eller ljus variant, vi har båda två. Våra chokladkvadrater är inslagna i silverpapper, omsvept med ditt reklamtryck.

Tuggummi

Vi är många som har med oss tuggummipaket i vardagen. Att sätta sin logga på ett tuggummipaket är ett mycket smart beslut. Du kommer då garanterat att synas långt utanför din kontorsbyggnad.

Tablettask

Tablettasken är en gammal favorit som fortfarande är lika omtyckt av både vuxna och barn. Tablettasken med tryck går att variera i det oändliga. Du ha både bild och logga på din ask eller skriva dit ett budskap som du vill sprida.

TronLogo

LOGO verktyget