Nyckelband med tryck - Nyckelringar

Här kan du designa snygga nyckelband med eget tryck! Ge bort nyckelbanden på mässor eller event till potentiella kunder och leverantörer som en give away. Vi har ett brett utbud av olika modeller där det även ingår nyckelringar med tryck. Nyckelbanden är av hög kvalitet och till ett bra, billigt pris.

Nyckelband med tryck för mässor och event

Att använda nyckelband med tryck på mässor och event har gjorts länge. Det är ett bra sätt att sprida varumärket eller använda banden som ett inträdespass. Våra nyckelband finns i massor av olika utföranden och stilar. Alla våra nyckelband kommer med tryck som du kan exponera besökarna på mässan mot. Vi många olika snygga nyckelband som är vävda och du kan enkelt beställa dessa med tryckt logga på. De kommer i massor av roliga former och utseenden så att alla företag ska hitta ett nyckelband som passar företagets profil och färger.

Det är ett smidigt sätt att inte tappa bort nycklar, USB-minnen och andra viktiga saker. Fäst ett nyckelband i ena änden så att du inte tappar bort dina värdesaker lika enkelt. 

Nyckelband är vanligt förekommande vid stora mässor och event där besökarna har en inträdespass som behöver visas upp. Genom att fästa detta i nyckelbanden så kan besökarna enkelt visa upp det, och det försvinner inte. 

Hur många nyckelband måste man beställa?

Hos oss på Plustryck än en minsta beställning 10 stycken nyckelband. Detta är för att vi vill hålla en så hög kvalitét som möjligt på våra nyckelband.

Vad är våra nyckelband tillverade av för material?

Våra nyckelband är tillverkade i antingen bomull eller bambu. Läs på produktbeskrivningen eller fråga oss om du inte hittar.

 


Har du frågor om våra nyckelband med tryck?

Vi finns här och svarar på alla dina frågor och funderingar om vårt utbud av nyckelband. 

Kontakta Wille på Plustryck

Wille Adolfsson

010-55 19 400

info@plustryck.se 


Nyckelringar med tryck för de anställda

Att ge bort nyckelringar med tryck från företaget till personalen kan vara ett bra sätt att få företaget att synas mer. Samtidigt som de anställda har bättre förutsättningar att hålla koll på sina nycklar och andra värdesaker.

Nyckelringar i olika former

Våra nyckelringar som du kan få med elelr utan tryck kommer i massor av roliga former och färger. Vi har små, stora, färgglada och enfärgade nyckelringar. De är tillverkade i olika material så som metall och bambuträ. Kolla igenom vårt sortiment och hitta eran favorit.

Nyckelband med eller utan tryck

Här på Plustryck erbjuder vi nyckelband med tryck, men du kan också få nyckelbanden utan tryck om du önskar det. Det är inte alltid man behöver tryck på nyckelbanden, så då ska man givetvis få det valet också. 

Du kan enkelt designa nyckelbanden online och se resultatet direkt på skärmen. Du ser hur ditt färdiga nyckelband kommer att se ut med loggan på. Sedan beställer du enkelt och smidigt utan att behöva få en offert. Vi erbjuder flera olika tryckmetoder och alltid med hög kvalitét. Har du frågor om våra profilprodukter eller tryck-tekniker får du gärna kontakta oss!

Modeller av nyckelband & nyckelringar

De allra flesta nyckelband har 20mm breda band, som är det vanligaste måttet. Denna modell är en riktig klassiker och har funnits i väldigt många år. Modellen fungerar i alla lägen till alla kunder vilket gör produkten till ett självklart val. Vill man vara lite annorlunda och sticka ut kan man välja exempelvis tubvävda nyckelband eller logoband med tryck. De tubvävda nyckelbanden och logobanden känns mjukare vilket ger en exklusiv känsla. Önskad logo går enkelt att få invävd i själva bandet, vilket ger en skön känsla och intrycket att man satsar extra på sina reklam- och profilprodukter.

Tveka inte att göra eventet eller mässan till en succé med våra nyckelband med tryck!

TronLogo

LOGO verktyget