Armband med eget tryck & egen text

Ska du på mässa eller event med företaget och behöver armband med eget tryck? Då har vi precis vad du söker efter. Våra armband som du kan designa själv med egen text och tryck passar perfekt för detta ändamål. Utforska vårt sortiment av armband med tryck!

5 artikel(lar)

per sida

Vill du se Logoverktygets visualisering på varorna?
- eller -

5 artikel(lar)

per sida

Designa armband med egen text

Ett armband med tryck eller text kan vara ett kraftfullt sätt att sprida ett budskap på. Vare sig det är företagets logga eller ett speciellt budskap som du vill sprida på en mässa eller event. Hos oss kan du designa armbanden med din egen logga eller text med ett stilfullt slutresultat. Vi har armband för de flesta smaker och tillfällen. Armbanden är perfekta att ge bort som en give away på mässor eller event för att sprida ditt varumärke bland kunder och leverantörer. I vårt designverktyg kan du direkt se hur ditt armband kommer att se ut när det är färdigt. 

Personliga armband & entréarmband

Personliga armband är en populär produkt för speciellt mässor eller andra event. Man kan till exempel dela ut armbanden som ett typ av entréarmband så att man håller koll på vilka som har kommit in på stället. Ska ni ha kick-off med jobbet eller något typ av tävling kan också dessa personliga armband vara exakt vad ni behöver för att skilja ut folk ifrån resten.

Armband i olika material

Vi erbjuder armband i flera olika material - så att du ska hitta rätt för just ditt behov. Vi har till exempel enklare pappersarmband men även silikonarmband. Armbanden av silikon passar perfekt för lite längre användning och skapar en lyxigare känsla. Ett armband i gummi fungerar perfekt för olika event som konserter, spelningar, festivalet m.m.

TronLogo

LOGO verktyget