Giveaways med tryck

Give aways med tryck är väldigt populärt på mässor och event för att dra publik till ens monter. Dela ut dina give aways och få en positiv effekt bland besökarna. Du kan även ge gåvor med tryck till dina anställda som en sommargåva eller julklapp. Nu för tiden förväntar man sig nästan någon typ av gåva ifrån företaget . Passa då på att ge bort något med företagets logga tryckt på.

Giveaways för företag - företagsgåvor

Giveaways med tryck har blivit en allt vanligare fenomen bland företag idag. Det gäller att synas i bruset bland alla andra företag som försöker stjäla plats i rampljuset på olika sätt.Det finns flera olika sätt för företag att synas med hjälp av företagsgåvor. Många företag använder sig av taktiken att ge bort presenter med företagets logga tryckt på. Det finns flera positiva effekter med att ge bort give aways med tryck. Genom att göra detta så sprider man företagets logga och varumärke på ett effektivt sätt bland kunder och leverantörer. Detta sker speciellt på mässor eller olika typer av event där kunder och leverantörer samlas för att utbyta information. 

Något som många företag också gör idag är att ge de anställda presenter av olika slag. Det vanligaste är att ge bort en julklapp eller sommargåva till sina anställda för att visa sin uppskattning gentemot dem. Genom att också ha företagets logga tryckt på presenterna så ser alla vilket företag man tillhör. En företagsgåva är alltid uppskattat av den anställde. Speciellt om gåvan från företaget är genomtänkt och kan användas i flera olika situationer - både privat och i arbetet. Se till att verkligen ta dig ordentligt med tid när du ska tänka ut vilken sommargåva eller giveaway med tryck du ska ge bort.

Ge bort profilprodukter med tryck

Står högsäsongen för mässor och event inför dörren? Då kan det vara dags att se över vilka produkter med eget tryck eller profilprodukter som du behöver. Här finner du allt som kan tänkas för att väcka uppmärksamhet och skapa goodwill. Det finns även många anledningar att ge bort en gåva med eget tryck som julklappar till kollegor eller gåvoset till kunder. Varför inte designa din egen give-away till ditt kompisgäng som tack för hjälpen vid ett speciellt tillfälle?

Vi har ett brett utbud av olika profilprodukter med tryck som du kan ge bort under mässan eller eventet. Ni kan med fördel ställa ut som skål fylld av godis med tryck som besökarna i din monter kan ta del av. Eller varför inte trycka upp ett gäng nyckelband som ni kan ge bort i samband med att ni skapar kontakt med kunder eller leverantörer. På så sätt glömmer de inte av ditt företagsnamn och det skapar ett positivt första intryck genom att ge bort en giveaway.

TronLogo

LOGO verktyget