Nyckelringar & nyckelband med eget tryck

Här kan du designa snygga nyckelband med eget tryck! Ge bort nyckelbanden på mässor eller event till potentiella kunder och leverantörer som en give away. Vi har ett brett utbud av olika modeller där det även ingår nyckelringar med tryck. Nyckelbanden är av hög kvalitet och till ett bra, billigt pris.

Designa egna nyckelringar

Nyckelringar med eget tryck finns i många olika färger och former. Vi på Plustryck erbjuder även nyckelband med tryck. Dessa produkter är perfekt att designa och ge som gåva vid exempelvis mässor eller andra event. Tack vare logoband med tryck kan ni enkelt visa vilket företag ni kommer ifrån och marknadsföra er själva. Detta är en perfekt produkt för att marknadsföra ert företag samtidigt som produkten har sin egen unika karaktär. Logoband eller nyckelband med tryck passar alla företag. Det som gör nyckelband och logoband roligt och innovativt är att det går att skräddarsy i många olika utföranden. Nyckelbanden och logobanden finns även i flertalet olika funktioner. Idag finns det nyckelband som är en kork, band som används som snöre, band med kapsylöppnare och mycket mer. En enkel men mångsidig produkt som ser till att du gör marknadsföring på rätt sätt.

Nyckelband med egen text - användningsområde

Nyckelbandet med text är en av våra bästsäljande produkter. Anledningen till att nyckelbandet är en bästsäljare är självklart. Produkten är praktisk och mycket användbar på så vis att den sitter på en grym reklamplats, runt halsen. Att synas runt halsen på människor som dagligen exponeras för andra människor är grymt bra marknadsföring. Kreativt, innovativt och i slutändan framgångsrikt. Vi ser till att ni får ett nyckelband med tryck av högsta kvalitet med denna populära produkt.

Användningsområdet för produkten är väldigt bred. Det absolut vanligaste området är för att visa biljetter eller ID-kort, men även för identifiering som kräver säkerhet. Dessa nyckelband ser du bland annat på företag, sjukhus, konventioner, eller vid olika evenemang inom exempelvis underhållningsbranschen. Huvudsyftet är oftast för att på något vis identifiera vem du är. I de allra flesta fallen har man en liten plastficka som agerar korthållare som är anslutet till bandet. I denna plastficka kan du ha ett medlemskort eller ID-kort med antingen bild eller namn i för att identifiera personen. Ibland kan även andra föremål och objekt hängas i nyckelbandet med tryck. Dessa objekt kan vara visitkort, pennor eller små verktyg för snabb och enkel åtkomst.

Nyckelband används även som nyckelringar som är användbara för att inte förlora nycklar, gymkort, USB-minnen eller andra föremål.

Modeller av logoband & nyckelband

De allra flesta nyckelband & logoband har 20mm bredd och är oftast standard. Denna modell är en riktig klassiker och har funnits i väldigt många år. Modellen fungerar i alla lägen till alla kunder vilket gör produkten till ett självklart fal. Vill man vara lite annorlunda och sticka ut än mer kan man välja exempelvis tubvävda nyckelband eller logoband med tryck. De tubvävda nyckelbanden och logobanden är och känns mjukare vilket ger en känsla av exklusivitet. Önskad logo går enkelt att få invävd i själva bandet, vilket ger en skön känsla och intrycket att man satsar extra på sina reklam- och profilprodukter.

TronLogo

LOGO verktyget