Betala med Klarna-faktura som företag - Läs mer här!

Gosedjur och nallar med tryck

Ge bort gosedjur med tryck till de anställda som en del av ett give away-paket. Gör dina anställda glada - en mjuk nallebjörn kan få den allvarligaste personen att le.

4 artikel(lar)

per sida

Vill du se Logoverktygets visualisering på varorna?
- eller -

4 artikel(lar)

per sida

Gosedjur & nallar som gåva

Gosedjur har för många människor blivit synonymt med tröst, uppmuntran och trygghet. Få är dem som aldrig uppskattat det mjuka lurviga tyget från en fyrbent vän full med stoppning. Men vem säger att dessa endast kan uppskattas av barn? Gosedjur är helt klart en underskattad gåva, även till vuxna. Man kan aldrig ha för många gosiga små vänner, och detta är såklart någonting vi har noterat och tagit tillvara på. Ett härligt mjukdjur med ett alldeles eget tryck är därför en av våra mest älskade produkter. Med ett stort utbud av lurviga vänner i olika former och storlekar, har vi säkerligen något som tilltalar dig eller ditt företag. Vi har ett flertal olika djur att välja på, från nallebjörnar till kossor och apor. Dessutom finns det gosedjur som kan rymmas i en handflata, och de som är betydligt större, allt beror på vilket intryck ni vill göra.

Det är även smart att använda sig av gosedjur vid marknadsföring då de tilltalar mer mjuka värden, såsom känslor av nostalgi och glädje, än de mer rationella sinnena som handlar om pragmatism. Detta gör att marknadsföring med gosedjur har god chans att lyckas där andra inte lyckats innan, just för att de lurviga vänner framkallar en annan reaktion. Därför är det en bra idé att använda sig just av en sådan produkt, och att associera den med ert varumärke.

Ge bort gosedjur eller nalalr med tryck till dina anställda när de fyller år eller när de gjort ett bra jobb. De kommer garanterat bli glada och uppmuntrade att fortsätta göra ett bra arbete. Tryck företagets logga på gosedjuren eller nallen för att få en maskot på företaget. alla fötjänar att få en nalle med tryck någon gång i sitt liv. Se till att dina anställda för en nalle med logo så att de alltid minns vilket företag som gav dem presenten.

TronLogo

LOGO verktyget