Gosedjur

Ge bort gosedjur med tryck till de anställda som en del av ett give away-paket. Gör dina anställda glada - en mjuk nallebjörn kan få den allvarligaste personen att le.

4 artikel(lar)

per sida

Vill du se Logoverktygets visualisering på varorna?
- eller -

4 artikel(lar)

per sida

Gosedjur med tryck

Gosedjur har för många människor blivit synonymt med tröst, uppmuntran och trygghet. Få är dem som aldrig uppskattat det mjuka lurviga tyget från en fyrbent vän full med stoppning. Men vem säger att dessa endast kan uppskattas av barn? Gosedjur är helt klart en underskattad gåva, även till vuxna. Man kan aldrig ha för många gosiga små vänner, och detta är såklart någonting vi har noterat och tagit tillvara på. Ett härligt mjukdjur med ett alldeles eget tryck är därför en av våra mest älskade produkter.

Med ett stort utbud av lurviga vänner i olika former och storlekar, har vi säkerligen något som tilltalar dig eller ditt företag. Vi har ett flertal olika djur att välja på, från nallebjörnar till kossor och apor. Dessutom finns det gosedjur som kan rymmas i en handflata, och de som är betydligt större, allt beror på vilket intryck ni vill göra.

Det är även smart att använda sig av gosedjur vid marknadsföring då de tilltalar mer mjuka värden, såsom känslor av nostalgi och glädje, än de mer rationella sinnena som handlar om pragmatism. Detta gör att marknadsföring med gosedjur har god chans att lyckas där andra inte lyckats innan, just för att de lurviga vänner framkallar en annan reaktion. Därför är det en bra idé att använda sig just av en sådan produkt, och att associera den med ert varumärke.

Gosedjur t-shirts

Då vi aldrig skulle komma på tanken att trycka logotypen eller texten direkt på gosedjuret, vi är inga monster, så har vi flera andra alternativ för att få med ert budskap med gåvan. T-shirts eller hoodies som har ert egen-designade tryck som sitter på mjukdjuret vid leverans är en populär variant. Detta säkerställer att den lurviga vännen är glad och oskadd, men även att den har med sig ett budskap, som ni har bestämt.

En annan variant är att ha en mindre tyg-etikett med företagets logotyp fäst vid mjukdjuret, för att på ett diskret sätt visa vem det var som betalade för kalaset. För de gosedjur som föredrar att leva utan tröja, är detta ett fullgott alternativ.

Så missa inte möjligheten att ge bort en gåva som framkallar nostalgiska minnen fyllda med värme, och som även får den mest stela individen att dra på smilbanden. Detta är en present man gärna lämnar framme, och behåller i många år framöver. Att beställa sin egen nallebjörn med tryck har aldrig varit enklare.

TronLogo

LOGO verktyget