Reklamgodis

Ge bort reklamgodis med företagets logga tryckt på till de anställda, eller ha i konferensrummet till besökare. Vårt godis med tryck smakar fantastiskt och är perfekt att ge bort som give-away. Utforska vårt sortiment av choklad, pastiller & karameller - allt med eget tryck!

8 artikel(lar)

per sida

Vill du se Logoverktygets visualisering på varorna?
- eller -

8 artikel(lar)

per sida

Reklamgodis med eget tryck

Vill du få mässbesökare att stanna i din monter? Vi har lösningen! Reklamgodis. Mässbesökaren har en inställd radar på godis, det ska vara gott och finnas i mängder, gärna så man kan smyga ner en näve i fickan och ha med sig att smaska på resten av dagen. Vi har reklamgodiset som kommer locka besökare och de kommer komma ihåg dig. Både för designen men också för den höga kvaliteten på godiset. Hos oss på Plustryck är vårt utbud av godis med tryck stort. Godisreklam är både ett effektivt och enkelt sätt att göra reklam på. Godis med tryck på är både trevligt för besökaren och ett smidigt sätt för dig att bjuda in nyfikna besökare, reklamgodiset är ett utav de bästa lockbetena. Du kan trycka din logga eller bild på kolor, klubbor, tuggummi, tablettaskar, karameller, choklad och mintaskar.

Reklamgodis

Låt oss hjälpa dig ta fram reklamgodis med eget tryck till ditt företag. Hör av dig så tar vi fram den bästa lösning för er!

Vi har lång erfarenhet av att leverera reklamgodis till företag i alla storlekar, nationellt, internationellt, stora som små. Reklamgodis passar alla företag oavsett bransch och storlek. Att ha reklamgodis har många för

Karameller

Vi lovar dig att du kommer bli en riktigt mässmagnet som du har en stor skål med karameller med tryck framme. Vi på Plustryck har olika typer av karameller och olika förpackningar. Du kan välja mellan gräddiga kolor och karameller med eller utan fyllning i allt från fruktsmak till lakrits. Glöm dyra finns prylar som give-aways, keep it simpel, ha mängder med karameller tryckta med din logga i din monter.

Choklad med tryck

Vare sig du vill fira framgång eller trösta motgång, är choklad alltid bäst! Choklad som reklamgodis passar både till att ha ståendes i entrén, i mötesrummet som i en skål på mässan. Alla älskar en bit ljuvlig choklad, mörk eller ljus variant, vi har båda två. Våra chokladkvadrater är inslagna i silverpapper, omsvept med ditt reklamtryck.

Tuggummi

Vi är många som har med oss tuggummipaket i vardagen. Du kan ha ett i väskan, ett i jackan, ett i bilen eller ett fickan. Att sätta sin logga på ett tuggummipaket är ett mycket smart beslut. Du kommer då garanterat att synas långt utanför din kontorsbyggnad. Våra tuggummin finns i smakerna spearmint och classic (mint & salmiak).

Tablettask med tryck

Tablettasken är en gammal favorit som fortfarande är lika omtyckt av både vuxna och barn. Tablettasken med tryck går att variera i det oändliga. Du ha både bild och logga på din ask eller skriva dit ett budskap som du vill sprida.

TronLogo

LOGO verktyget