Strandaccessoarer med tryck

Här hittar du profilprodukter för stranden och sommaren. Våra strandaccessoarer med tryck kan hjälpa ditt företag att synas bättre under semesterperioden. Våra strandprodukter är perfekta att ge bort till de anställda i somamrgåva innan de går på semester.

 


Har du frågor om våra strandaccessoarer med tryck?

Vi finns här och svarar på alla dina frågor och funderingar om vårt utbud av strandtillbehör. 

Kontakta Wille på Plustryck

Wille Adolfsson

010-55 19 400

info@plustryck.se 


Strandprodukter med tryck

Gör er redo för ännu en sommar fylld med sol, bad och skratt, nu med våra härliga strandprodukter med tryck. 

När du beställer profilprodukter hos oss får du ett bra resultat till ett bra pris och med snabb leverans. För att se hur många produkter som minsta antal du behöver beställa kan du klicka dig vidare i beställningsprocessen.

Marknadsför ert företag med strandaccessoarer

För företag blir dessa produkter den perfekta sommargåvan till anställda innan semestern drar igång. Vilket bättre sätt för dina kollegor att komma ihåg jobbet än genom företagets logotyp på valfri strandprodukt? Visa att du tänker på dem, och att du vill att de kommer tillbaka till jobbet pigga och utvilade efter sin ledighet. Våra strandprylar med tryck blir även kul att dela ut, alternativt tävla ut, på mässor eller liknande evenemang. Visa att ni sticker ut som företag, och är en härlig arbetsplats.

För att produkterna med tryck ska hålla så länge som möjligt, har vi valt ut dessa noggrant för att de ska uppfylla dina krav på både kvalitet och funktion. Med andra ord hoppas vi att ni får användning för dessa under flera somrar framöver.

 

TronLogo

LOGO verktyget