Solglasögon med tryck

Här hittar du solglasögon med tryck och logga för ditt företag eller förening som en profilprodukt. Ska ni ut och resa till solen med företaget? Då måste ni beställa ett par solglasögon till varje anställd så att ni alla kan se lika coola ut på stranden. Solglasögon är en perfekt profilprodukt och loggan sitter diskret på bågarna. Ni kan även ge bort glasögon i present till anställda, kunder eller leverantörer. Beställ solglasögonen enkelt och se resultatet direkt på skärmen!

Solglasögon med tryck som reklam & profilprodukt

Ett par profilerade solglasögon med tryck kan vara den perfekta produkten för ditt företag under sommarmånaderna när solen lyser som starkast. Alla företag borde ha ett par solglasögon till varje anställd på arbetsplatsen för när man har glömt sina egna hemma. Då kan man enkelt skydda sina ögon från solen och samtidigt sprida företagets logga på ett superbra sätt!

Vi har ett stort utbud av olika modeller och färger av våra solglasögon som passar de flesta företag. Vi har dels diskreta och stilrena solglasögon för de som inte vill sticka ut allt för mycket på stan. För er som verkligen vill synas eller om ni vill ha ett par roliga glasögon, så finns det också. Vi har färgglada modeller och olika typer av färger på glasen dessutom.

Här på Plustryck kommer ni hitta de perfekta solglasögonen med tryck för ditt företag, så att ni kan göra reklam på bästa sätt!

Solglasögon med tryckt logga

 


Har du frågor om våra solglasögon?

Vi finns här och svarar på alla dina frågor och funderingar om vårt utbud av sportflaskor. 

Kontakta Wille på Plustryck

Wille Adolfsson

010-55 19 400

info@plustryck.se Solglasögon med tryck som sommargåva

Ett perfekt alternativ till sommargåvan på företaget är just solglasögon. Det är något de flesta behöver använda under de varma månaderna på sommaren och de kommer garanterat komma till användning. Gör som många andra företag och ge bort solglasögon till dina anställda så att de kommer kunna njuta av sommaren till fullo.

De kan också vara en god idé att ge bort de på mässor eller event där ni ska närvara under sommaren eller våren. På så sätt kan ni skapa vandrade reklampelare med era coola glasögon med tryck.

Har ni frågor om våra produkter eller tryckmetoder så får ni gärna kontakta oss så hjälper vi er!

 

Solglasögonpåsar med tryck

För att komplettera solglasögonen så kan ni köpa solglasögonpåsar med tryck. Förvara glasögonen på ett säkert sätt genom att skydda de mot smuts och repor. Påsarna är snygga, användbara och kommer i flera färger. tryck företagets logga både på solglasögonen och på påsarna för att maximera synligheten för ditt företags logga. 

Olika modeller av solglasögon

Vi har ett brett utbud av massor av snygga, roliga, coola, unika och till och med vanliga glasögon. Alla våra modeller är tillverkade av högsta kvalitét och håller länge. De kommer med olika typer av egenskaper och utseende, allt för att ni ska hitta just det ert företag söker. 

Solglasögon med spegellinser

Flera av våra solglasögon kommer med så kallade spegellinser. Detta betyder att glasen är som en spegel, och dina ögon syns inte. Extra bra om man vill kolla på något i smyg. Glasögon med spegellinser är en unik typ av modell som sticker ut ur mängden.

Solglasögon med kristallbågar

Vill du vara coolast på stranden ska du köpa kristallbågar. Dessa exklusiva bågar är snygga och kommer i flera snygga färger. 

Sportsolglasögon

Ibland kan man behöva solglaösgon även när man sportar. Därför har vi flera sportsolglasögon i vårt sortiment, i olika utföranden. De sitter kvar även när man utför fysiska aktiviteter.

Solglasögon med UV400

Våra solglasögon med tryck har två funktioner som de ska upfylla. De ska sprida ditt företags varumärke genom loggan som är tryckt på glasögonen. Den andra funktionen, som kanske är viktigast, är att de ska skydda ögonen mot UV-strålarna. Därför är flera av våra glasögon utrustade med glas med UV400. Detta skyddar dina ögon mot solens strålar upp till 400 nanometer. Detta är speciellt bra när man är ute på sjön där solen reflekteras i vattnet och blir ännu starkare. Se till att skydda dina anställdas ögon mot solens starka strålar med våra solglasögon med tryck!

Solglasögon med UV400

TronLogo

LOGO verktyget