Lampor

1 till 8 av totalt 106

per sida

Sida:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Vill du se Logoverktygets visualisering på varorna?
- eller -

1 till 8 av totalt 106

per sida

Sida:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Ficklampor med tryck

Lys upp någons vardag med hjälp av en ficklampa med tryck. Samtidigt strålar allt ljus på ditt varumärke. Ficklampan är en uppskattad gåva eller present som de allra flesta har nytta av. Oavsett ålder så är ficklampan en produkt som de allra flesta uppskattar och kommer att ha glädje av. Ficklampan används oftast vid strömavbrott, reparationer, på campingen, i sommarstugan eller vid utrymmen där man inte ser. Med andra ord är ficklampa med tryck en räddare i nöden som gör din vardag lite ljusare.

Produkten har en lång livslängd och har du ett tryckt eller graverat tryck, lever din reklam vidare en lång tid framöver. En av anledningarna till den långa livslängden på denna produkten är för att man inte använder den alltför ofta. Trots detta är det en produkt som är svår att klara sig utan vid behov. Detta gör ficklampan med tryck till en grymt bra reklamprodukt att skänka till kunder eller intressenter. Produkten är väl lämpad för företag som vill skapa och bevara ett avtryck hos kunden. Påminn om ert företag varje gången någon använder ficklampan med tryck.

Företag brukar i de allra flesta fallen vara särskilt populära hos företag som har någon slags koppling till hus och hem. Exempel på dessa kunder skulle kunna vara företag som verkar inom fastighetsbranschen eller byggbranschen. Produkten är även populär hos idrottsföreningar, föreningar och organisationer som har en koppling till friluftsliv.

Olika varianter

Nedan listar vi några av de ficklampor med tryck som vi på Plustryck erbjuder.

Liten och prisvärd ficklampa med tryck

Den klassiska och billigaste varianten av LED-ficklampor med tryck som vi erbjuder. Låt dig inte luras av priset, denna ficklampan är perfekt att ha i bilen eller hemma i byrålådan. Ficklampan är i aluminium och har 9 vita LED-lampor som ett riktigt bra ljust. Produkten kommer i olika färger och med tryck om så önskas.

Mellanstor LED-ficklampa med tryck

En mellanstor ficklampa som ger ett kraftfullt ljus. Produkten har fyra funktioner som manövreras genom att vrida på och av ficklampan. Det är uppenbart att denna produkten är av hög kvalitet. Batteritiden vid 100% ljusstyrka är hela 10 timmar och 45 minuter. Vid lågläge (batterisparläge) är batteritiden hela 31 timmar och 30 minuter. Produkten kommer i flertalet olika färger och tryck om så önskas.

Stor LED-ficklampa med tryck

Vår allra största ficklampa är kompakt i sitt format och tillverkad i svarteloxerad aluminium. Ficklampan är mycket stark och har den senaste LED-tekniken vilket gör den väldigt användbar. Produkten i kombination med den relativt stora reflektorn ger lampan ett extremt svårslaget och mycket starkt ljus. Med denna produkt når du längre än 300m beroende på inställning.

Ficklampor från Mag Lite Led

Lys upp någons vardag genom att ge bort en ficklampa med tryck. Hos oss på Plustryck hittar ni mängder med olika verktyg för att se till att arbetet blir väl utfört. Våra produkter är av hög standard och för oss är det viktigt att erbjuda produkter som håller och är av bra kvalitet. Många av de ficklampor som vi levererar är av märket Mag-Lite Led. Deras lampor är perfekt för campingsemester, överlevnadsresor, att ha i hemmet samt för professionell användning.

Mag-Lite sätter standarden för ficklampor och med en kollektion av hög kvalitet är deras produkter förstahandsvalet för många proffs världen över. Mag-Lites ficklampor har precisionstillverkat hölje i kraftfull lättmetall vilket ger vatten- och ståttålighete. Produkten har även en specialtillverkad reflektor och kryptonlampa som ger en stark justerbar stråle. Ficklamporna från Mag-Lite kommer med livstidsgaranti.

Alla ficklampor från Mag-Lite kan levereras med namn vid lasergravyr.

Ficklampor av olika varianter

På Plustryck erbjuder vi mängder av olika ficklampor med tryck för olika ändamål. Vi har olika lampor som man kan ha på nyckelknippa, flexibla ficklampor för att komma åt svåra ställen. Även pannlampor är en populär produkt som är perfekt att använda när man mekar med bilen. Med andra ord har vi ficklampor som är stora eller små, i plast eller aluminium. Klassiska ficklampor har vi också, mängder av dom, i olika former, färger och material. Används ficklampan vid fysiska aktiviteter kan en tålig lampa vara en bra lösning. De flesta produkterna av denna typ som vi levererar är utrustade med LED-lampor. Dessa lampor ger en mycket kraftfull stråle som lyser upp mycket. Tänk på att inte titta rakt in i ljuset då det kan vara skadligt.

TronLogo

LOGO verktyget