Termosmuggar med tryck & gravyr

Här kan du beställa termosmuggar med tryck eller gravyr för ditt företag, förening och även för privatpersoner. Vi erbjuder ett stort utbud av termosmuggar tillverkade i olika material så som rostfritt stål. Många av våra muggar kommer med flera användbara funktioner som förenklar vardagen för dig. De passar perfekta att ge bort i sommargåva eller julklapp till de anställda på företaget. Vi erbjuder även termosar som matchar muggarna.

Termosmuggar som är populära bland företag & föreningar

Vi är stolta leverantörer av termosmuggar till flera olika företag och föreningar runt om i Sverige. Här på Plustryck får du en helhetsupplevelse som du inte hittar någon annan stans. Du kan beställa profilprodukter via vår e-handel utan att behöva få en offert innan. Du ser priset och trycket kommer se ut på dina termosmuggar direkt på skärmen. Har du frågor om beställningsprocessen är du välkommen att kontakta oss. Du kan även läsa vanliga frågor & svar här!

En annan populär produkt för företag är våra kaffemuggar.

Termosmuggar med tryck som gåva på företaget

Att ge bort termosmuggar med tryckt logga till de anställda kan vara en bra idé. De anställda skulle garanterat uppskatta att få en mugg i julklapp eller sommargåva som de kan använda på kontoret eller på väg till möten. Om de flesta använder termosmuggar så kommer ni få mycket mindre disk att ta hand om vilket bidrar till en bättre arbetsmiljö. Dessutom är det riktigt snyggt om de flesta på arbetsplatsen använder sig utav termosmuggar med tryckt företagslogga. De bidrar även till att man inte spiller kaffe eller annat över datorer och arbetsdokument.

Vad är en termosmugg?

En termos är en behållare som håller en beständig temperatur för främst drycker, men även mat. Uppgiften för termosen är att hålla temperaturen på innehållet stabil så länge som möjligt. Namnet termos kommer ifrån grundaren av termosar, Thermos AG.

Vilka material består en termos av?

Insidan består utav ett glaskärl med två väggar som är belagt med silver. Mellan dessa väggar är det luft. På så sätt skapar man ett vakum som gör att temperaturer blir beständiga över tid. Våra termosmuggar med tryck är utrustade med denna tekniken.

 


Har du frågor om våra termosmuggar med tryck?

Vi finns här och svarar på alla dina frågor och funderingar om vårt utbud av termosmuggar. 

Kontakta Wille på Plustryck

Wille Adolfsson

010-55 19 400

info@plustryck.se 


Termosmuggar med användbara funktioner

För att man ska kunna njuta fullt ut av våra muggar så kommer de med flera funktioner som underlättar drickandet. Flera av muggarna är utrustade med ett vakuum vilket bidrar till att drycken i muggen håller rätt temperatur för ändamålet. Kaffet förblir varmt och kalla drycker förblir kalla. För att man inte ska spilla medan man dricker ur sin termosmugg så erbjuder vi även läckagesäkra alternativ. Kort och gott så är våra termosmuggar utrustade med användbara funktioner som gör att du inte behöver oroa dig för att upplevelsen av produkten ska bli dålig.

Tryck eller gravyr på muggarna

Det är en smaksak om man väljer att ha tryck eller gravyr på våra termosmuggar. När man väljer tryck så kan man få företagets logga precis med de färger som den ska ha. Detta gör att man enkelt kan se vilket företag den som dricker ur muggen kommer ifrån. Gravyr är ett något exklusivare alternativ som håller riktigt bra. Termosmuggar med gravyr sticker ut ifrån mängden och skapar en lyxig känsla. Genom att ladda upp loggan i vårt designverktyg kan du snabbt och enkelt se hur resultatet av trycket eller gravyren kommer att bli, direkt på skärmen. Det blir inte enklare än så hos oss på Plustryck!  

 

Termosmuggar i ekologiska och återvunna material

Vi vet att alla har olika smak för hur något ska se ut. Därför kommer våra muggar i en rad olika typer av material och former så att alla ska hitta sin favorit. Vi har dels termomuggar i glas, rostfritt stål, plast, trä och kork. Flera av de är även tillverkade i ekologiska och återvunna material. Vi ser miljön som en av de viktigaste aspekterna just nu och vi vill bidra till en grönare omgivning. Kolla runt i vårt stora sortiment av termomuggar med tryck och gravyr för att hitta din favorit.

Har du frågor om våra termosmuggar trycket eller gravyren så får du gärna kontakta oss!

TronLogo

LOGO verktyget