Termosmuggar med tryck & gravyr

Termosmuggar med tryck som present

En termosmugg är en väldigt användbar produkt som alla kan få glädje av. Termosmuggar går att använda till så många olika tillfällen i livet att det är något som alla borde äga. Detta gör att en termosmugg i present blir en perfekt gåva som alla kommer uppskatta. Ge bort termosmuggar med tryck till de anställda i företaget så kan de sprida varumärket även på fritiden. Vi rekommenderar att ge bort dem i till exempel sommargåva eller julklapp. Ni kan även ge bort termosmuggarna som priser i olika tävlingar ni har på företaget. Som exempelvis månadens anställd, på kick-offen eller liknande. Hur som helst så kommer gåvan att uppskattas av den som tar emot termosmuggen.
Vi erbjuder även termosar som komplement till dessa termosmuggar.

Visa er uppskattning mot de anställda på företaget och ge bort något som de kommer ha användning av!

Tryck eller gravyr på termosmuggen

Vi erbjuder ett flertal olika tryckmetoder på våra termosmuggar. Att trycka företagets logga på termosen blir väldigt snyggt och effektfullt, samtidigt som det blir en diskret detalj som inte tar över för mycket. Vi har olika tryckmetoder - ni får gärna kontakta oss för att veta mer om de tryckmetoder vi använder på termosmuggar.

Vi gör även gravyr på termosmuggarna - vilket är en lite mer exklusiv tryckmetod. Det går ut på att man ristar in loggan med laser så att den blir ett med termosmuggen. Det kommer hålla för evigt och ger en wow-effekt. För att se hur vida din logga blir bäst med tryck elelr gravyr så får ni gärna höra av er till oss. 

Olika typer av termosmuggar

Har du svårt att bestämma dig för vilken termosmugg du ska ge bort till dina anställda? Då blir det inte lättare av att vi har ett väldigt stort och brett utbud. Vi har en termosmugg som passar för alla smaker och stilar. De finns i olika typer av material så som metall och glas. Vissa av våra termosmuggar tillverkade i glas har en dubbelvägg. Detta för att innehållet ska hålla rätt temperatur och kunna avnjutas på bästa möjliga sätt. Vi kan även stoltsera med att våra termosmuggar kommer i ett flertal olika former och storlekar. Upptäck vårt stora sortiment av termosmuggar med tryck så lovar vi att ni kommer hitta en som är rätt för dig!

TronLogo

LOGO verktyget