Termosar med tryck & gravyr

Termosar med tryck eller gravyr blir allt vanligare på företag. Dels att ge bort till sina anstäldla som present, men också att använda på företaget i miljöer där kaffekoppar inte passar. Alla våra termosar med tryck är hållbara och snygga, samt kommer med användbara funktioner. Vi har modeller i alla prisklasser och utföranden.

Plustryck hjälper föreningar & företag med termosar

Vi på Plustryck ser till att föreningslivet i Sverige växer och utvecklas. Våra kunder som köper termosar är föreningar runt om i Sverige. Dessa termosar används flitigt på olika event och händelser där det krävs är snygg profilprodukt som kan hålla till exempel kaffet varmt. Vill din förening också köpa våra ståltermosar? Hör av dig till oss eller lägg en beställning direkt på hemsidan för att sedan få produkterna levererade hem till dörren.

Vi på Plustryck erbjuder en unik upplevelse där du beställer termosar direkt på vår e-handel utan att behöva få en offert innan. Du ser priset och resultatet direkt på skärmen innan du beställer.

Vi erbjuder även snygga vattenflaskor här!

Termosar med företagslogga

Termosar med tryck hjälper dig exponera ditt varumärke på rätt sätt. Ett exempel är att sälja termosar på idrottscuper till föräldrar som är på plats och hejar fram sina ungdomar. Oavsett om det är kallt eller varmt ute så kan en termos komma att behövas. Den går att fylla upp med olika typer av varma drycker som till exempel kaffe eller varm choklad. Det är perfekt på kalla vinterdagar när man är på utflykt. 

Med föreningens logga på får du en grymt snygg profilprodukt. Det är även möjligt att välja en termos med företagets eller organisationens profiltryck på. Ni kan välja på att få termosarna tryckta eller graverade. Sprid företagets varumärke och stärk banden med kunder och anställda genom att ge bort termosar med tryck som en gåva.

Hur länge kan man ha kaffe i sin termos?

Det beror på hur kallt eller varmt det är utomhus. Vissa termosar kan hålla drycken varm i 3 timmar vid låga minusgrader. Är det runt 20 grader utomhus kan kaffet hålla sig varmt upp emot 10 timmar.


Har du frågor om våra termosar med tryck?

Vi finns här och svarar på alla dina frågor och funderingar om vårt utbud av termosar. 

Kontakta Wille på Plustryck

Wille Adolfsson
010-55 19 400

info@plustryck.se 
Termosar som gåva på företaget

En termos kan delas ut som gåva vid många olika tillfällen. När någon fyller år, till månadens arbetare, när samtliga gjort ett bra jobb och så vidare. Termosar är ett säkert kort som sommargåva eller julklapp till de anställda. Har man möjligheten så kan man köpa mer exklusiva termosar med tryck. Då bör man välja en mer robust modell av högre kvalitet som vi på Plustryck erbjuder. Det finns flertalet fina modeller att välja bland och termosen är garanterat en uppskattad gåva.

Det viktiga här är att identifiera vad termosen skall användas till. Är det en termos som ska användas för utomhusaktiviteter eller friluftsliv? Ska termosen användas inomhus som på kontoret eller hemma? Beroende på vad den ska användas till så bör man alltid anpassa profilprodukten utifrån behovet. Det finns termosar som är mer tåliga än andra och dessa är anpassade för friluftsliv. För den som ska använda termosen inomhus så hamnar fokus mer på design, färg och stil.

Tack vare vårt bred sortiment av termosar är vi säkra på att vi har rätt produkt för dig!Välj rätt modell för just ditt företag

Att välja rätt termosar med tryck till ert företag eller organisation är inte alltid det enklaste. Det finns flertalet olika faktorer att tänka på för att det ska bli så bra som möjligt. Har man grafisk profil så följer man den och anpassar termosen utifrån den. Det är även viktigt att men ser till så att loggan sitter på rätt plats. Detta för att exponeringsgraden ska bli så hög som möjligt. De flesta av våra termosar passar bra för de flesta loggor och företags profiler - leta igenom vårt stora utbud för att hitta din favorit!

Termosar i rostfrittstål

I vårt utbud kan du hitta termosar som är tillverkade i rostfritt stål eller stainless steel som det också kallas. Dessa termosar är riktigt hållbara och tål stötar, värme och kyla på ett bra sätt. Är du på jakt efter en termos som ska användas i tuffa miljöer och utomhus så är det en termos i rostfritt stål du ska köpa.

Swiss Peak Elite Termosar

Är du ute efter design och kvalitét så ska du köpa en termos från Swiss peak Elite. Detta är våra mest exklusiva modeller av termosar som kommer hålla riktigt bra. Dessa är perfekta som presenter eller när ni vill ha profilprodukter av högsta kvalitét. De kommer med massor av användbara funktioner som en termos ska ha.

Termosar med tillhörande muggar

Vi har också termosar som kommer med tillhörande termosmuggar. Då får du ett komplett set som är redo att användas på utflykten. Du får oftast med två stycken muggar i liknande design som termosen. Dessa passar också bra som present.Exklusiva termosar med gravyr

Du kan även köpa termosar med gravyr hos oss. Gravyr är en metod som går ut på att man ristar in motivet på termosen. Det finns olika typer av gravyr - vi använder oss av lasergravyr när vi graverar våra termosar. Denna tryckmetoden upplevs som väldigt exklusiv och är väldigt populär på produkter som man ska ge bort som gåva. Ger man bort något så vill man gärna att det ska vara extra snyggt och då är detta det självklara valet!
Denna tryckmetoder håller dessutom väldigt bra.

På Plustryck har vi lång erfarenhet av termosar med gravyr. Vi hjälper er att ta fram en produkt som många kommer att uppskatta. Tack vare vårt breda sortiment av produkter så hjälper vi er att hitta rätt. Är du osäker på vilken produkt som passar dig bäst? Du är varmt välkommen att kontakta oss så hjälper vi dig!

TronLogo

LOGO verktyget