Termosar med eget tryck

Termos med tryckt företagslogga

En termos med logga ser till att du exponerar varumärke på rätt sätt. Termosen går även att sälja till olika föreningar eller privatpersoner. Ett exempel är att sälja till termosar på idrottscuper till föräldrar som är på plats och hejar fram sina ungdomar. Oavsett om det är kallt eller varmt ute eller inne så är en kaffe alltid en läglig varmdryck.

Med föreningens logga på får du en grymt snygg termos där pengarna går till exempelvis klubben. På så vis får ungdomarna i klubben mer utrymme för att göra roliga saker som turneringar. Det är även möjligt att välja en termos med företagets eller organisationens profil. Märk termosen med företagets logo genom att trycka dit den eller varför inte gravera in den? Sprid företagets varumärke och stärk banden med kunder och anställda genom att ge bort termos med tryck som en gåva.

Termosar är en mångsidig produkt som även går att använda till att förvara kalla drycker. En lättare termos går att använda som vattenflaska för att hålla vätskan kall.

Termos med tryck som företagsgåva

En termos kan delas ut som gåva vid många olika tillfällen. När någon fyller år, till månadens arbetare, när samtliga gjort ett bra jobb och så vidare. Har man möjligheten så kan man köpa mer exklusiva termosar med tryck. Då bör man välja en mer robust modell av högre kvalitet som vi på Plustryck erbjuder. Det finns flertalet fina designer att välja bland och termosen är garanterat en uppskattad gåva.

Det viktiga här är att identifiera vad termosen skall användas till. Är det en termos med tryck som ska användas för utomhusaktiviteter eller friluftsliv? Ska termosen användas inomhus som på kontoret eller hemma? Beroende på vad den ska användas till så bör man alltid anpassa produkten utifrån behov. Det finns termosar som är med stöttåliga än andra och dessa är anpassade för friluftsliv. För den som ska använda termosen inomhus så hamnar fokus mer på design, färg och stil.

Tack vare vårt bred sortiment av termosar med tryck är vi säkra på att vi har rätt termos för dig!

Välja rätt termos med tryck till förening eller företag?

Att välja rätt termos till ert företag eller organisation blir vad man gör det till. Det finns flertalet olika faktorer att tänka på för att det ska bli så bra som möjligt. Har man grafisk profil så följer man den och anpassar termosen utifrån den grafiska profilen.

Det är även viktigt att men ser till så att loggan sitter på rätt plats. Detta för att exponeringsgraden ska bli så hög som möjligt. Det är även till fördel att ha ett par olika termosar med tryck för att få variation i det hela.

Vi kan termosar med eget tryck eller gravyr

På Plustryck har vi lång erfarenhet av presentreklam, som i detta fall, termosar med tryck. Vi hjälper er att ta fram en produkt som många kommer att uppskatta. Tack vare vårt breda sortiment av produkter så hjälper vi er att hitta rätt. Är du osäker på vilken produkt som passar dig bäst? Du är varmt välkommen att kontakta oss så hjälper vi dig.

Du kan även få gravyr på din termos om du önskar det. Gravyr är en metod som går ut på att man ristar in motivet på termosen.
Det finns olika typer av gravyr - vi använder oss av lasergravyr när vi förädlar våra termosar. Denna tryckmetoden upplevs som väldigt exklusiv och är väldigt populär på produkter som man ska ge bort. Ger man bort något så vill man gärna att det ska vara extra snyggt och då är lasergravyr det självklara valet!
Gravyr håller väldigt bra då man ristar in det i materialet. 

TronLogo

LOGO verktyget