Sportflaskor & Vattenflaskor med tryck

Beställ vattenflaskor med tryck hos oss på Plustryck. Vi har ett stort sortiment av olika typer av vattenflaskor och sportflaskor som kan bli en del av de perfekta profilprodukterna för ditt företag, förening eller idrottsklubb. Genom att trycka loggan på vattenflaskorna kan ni få ert företag att synas extra bra på ett snyggt sätt. Vårt stora sortiment består av massor med olika flaskor i varierande former och utföranden. De finns bland annat glasflaskor, flaskor i aluminium, gummiflaskor samt plastflaskor. Många av flaskorna är miljövänliga och tillverkade av återvunnet material. Gör reklam på bästa sätt med våra flaskor!

Plustryck hjälper företag & föreningar att synas

Vi på Plustryck har hjälpt många företag och föreningar att synas och sticka ut ur mängden med hjälp av sina vattenflaskor. Vi stöttar er hela vägen från första kontakt tills att ni har fått era vattenflaskor levererade hem till dörren. Har ni frågor eller funderingar efter att ni har fått produkterna är ni välkommna att kontakta oss. Har du problem med att beställa vattenflaskorna av någon anledning eller bara vill prata med oss så finns vi alltid tillgängliga. 

Vattenflaskor med tryck – en populär gåva som sprider reklam

Det finns massor av tillfällen och anledningar till att ge bort vattenflaskor. Varför inte ge dina anställda en sommargåva eller julklapp i form av en vattenflaska med företagets logga på. På så sätt kan de dricka sitt vatten under dagen var de än är och på samma gång visa upp ert företags logga.
Dessutom är vattenflaskor med tryck perfekta att ge bort som give away på mässor, event eller olika typer av evenemang. Ska ni ha någon typ av fysisk aktivitet med företaget eller anordnar ni en löpartävling? Då kan en vattenflaska med tryck på vara något att ge bort till deltagarna.

Går det att trycka runt om vattenflaskorna?

Ja, med våran tryckmetod som kallas "roterande screentryck" så kan du trycka din logga hela vägen runt om vattenflaskorna. På så sätt kan du skapa riktigt snygga profilprodukter med hjälp av oss.

Vilka storlekar finns våra vattenflaskor i?

Våra vattenflaskor finns i en mängd olika storlekar. En av våra större vattenflaskor rymmer 900ml vätska. Utöver den storleken så har vi vattenflaskor i storlekarna 250ml, 500ml, 600ml, 650ml, 700ml, 750 ml samt 850ml. Som du märker så har vi vattenflaskor i de flesta storlekar.

 


Har du frågor om våra vattenflaskor med tryck?

Vi finns här och svarar på alla dina frågor och funderingar om vårt utbud av sportflaskor. 

Kontakta Wille på Plustryck

Wille Adolfsson

010-55 19 400

info@plustryck.se 


Vattenflaskor i olika material

Våra vattenflaskor kommer i ett stort antal olika modeller, utföranden och material. Det är upp till er vilket material som passar ert behov bäst. 

Vattenflaskor i glas

Vattenflaskor i glas är ofta en väldigt stilig och snygg profilprodukt som passar bra in på det moderna kontoret. Dessa vattenflaskor används med fördel när man inte ska röra på sig allt för mycket, då de är relativt omtåliga och tyngre än en vattenflaska i till exempel plast. Glasflaskor kan lätt gå sönder om man tappar de i marken, därför passar de bäst in på kontor och i lugna miljöer. Resultatet av våra vattenflaskor med tryck blir riktigt snyggt och det är något vi på Plustryck rekommenderar och står bakom!

Aluminiumflaskor

I vårt sortiment kan ni hitta aluminiumflaskor med tryck och gravyr. Dessa flaskor är mer tåliga än glasflaskor, därför passar de bättre in när man ska utföra fysiska aktiviteter eller vara på friluftsdagar. Våra aluminiumflaskor kommer i massor av färger och former. Vissa av dessa flaskor är utrustade med ett vakuum som bidrar till att vätskan håller rätt temperatur.

Vattenflaskor i plast

De vanligaste materialet som vattenflaskor tillverkas i är plast. Detta beror på att plast är billigt och tåligt. Dessa flaskor är oftast billigare än de i glas och aluminium. Sportflaskor med tryck - För de med en aktiv livsstil

Trenden går mot att vi människor ska hålla oss i form och vara aktiva. Antingen genom att löpa, styrketräna eller spela padel. Oavsett vad man gör så behöver man dricka vatten under aktiviteten. Då krävs det något man kan dricka vatten ur, helst ur en snygg sportflaska med tryck på. Vi har alla möjliga olika utföranden på våra vattenflaskor som du kan ta del av. En del är hopfällbara, läckagesäkra, tillverkade med dubbla väggar eller kommer med fruktbehållare.

Vattenflaska med tryck i naturen

Fördelar med att använda vattenflaskor med tryck

Det finns massor med anledningar till att beställa vattenflaskor med tryck till företaget eller föreningen. Se till att dina anställda har snabb tillgång till att dricka vatten under arbetsdagen. På så sätt kommer de prestera bättre och utföra arbetsuppgifterna enklare.

Är ni någon typ av förening eller idrottsklubb som behöver vattenflaskor till medlemmarna? Då passar det perfekt att profilera sportflaskor med klubbens eller föreningens logga på. På så sätt kan ni visa vilken klubb eller förening som ni representerar.

Hos oss på Plustryck kan ni enkelt beställa sportflaskor med tryck. Självklart kan du som privatperson också beställa. Behöver ni hjälp med köpet eller har frågor om våra sportflaskor får ni gärna kontakta oss!Vattenflaskor med användbara funktioner

Våra moderna och snygga vattenflaskor kommer med olika funktioner som kan användas i flera situationer.

Vakuumisolerade vattenflaskor

För att vätskan ska hålla rätt temperatur i vattenflaskorna så kommer vissa av modellerna med ett vakuumisolerat material. På så sätt kan ni hålla rätt temperatur på vätskan i vattenflaskorna.

Sportflaskor med piplock

När man sportar eller tränar så vill man kunna dricka snabbt och enkelt ur sin flaska. Många av våra sportflaskor kommer med piplock som gör att du kan dricka i farten på ett snabbt sätt. Dessa sportflaskor används med fördel för idrottslag och idrottsföreningar.

Vattenflaska framför eld i naturen

TronLogo

LOGO verktyget