Sport- & vattenflaskor

Vattenflaskor med tryck

Vattenflaskor med tryck är en produkt som är mycket användbar. Produkten är perfekt att ha på kontoret när man jobbar, dela ut till sin förening eller ge bort som gåva. Vattenflaskor med tryck passar lika bra till företag som föreningar eller organisationer. Med denna produkt visar ni era intressenter, medarbetare och medlemmar att ni är måna om er hälsoprofil samt deras hälsa. Vattenflaskan är en produkt som är mycket användbar då vi varje dag dricker vatten. Drick vatten med stil och marknadsför ert företags varumärke med en vattenflaska med tryck.

Olika varianter

På Plustryck har vi många vattenflaskor för olika behov. Vi erbjuder mängder av olika flaskor med tryck. Hos oss hittar ni vattenbehållare i olika färger, former och material. Vi har även miljövänliga produkter som är mycket hållbara.

Aluminiumvattenflaska

Ska ni dela ut drickflaskor som gåva till medarbetare så finns möjligheten att ge mer exklusiva produkter. Dessa flaskor är av aluminium och utrustade med den senaste teknologin. Produkten är 19999% spill- och läckfri vilket tillåter dig att trycka på en knapp för att ta en slurk. Dricköppningen stängs automatiskt efter varje klunk. Denna produkten är en självklarhet vid bilturer då det är tryggt och komfortabelt att dricka när man måste hålla fokus.

Klassisk vattenflaska

De klassiska vattenbehållarna är en tidlös produkt som fyller en viktig funktion; att släcka din törst. Dessa vattenflaskor är en perfekt produkt att ha i sin idrottsförening. Produkten är av högkvalitativ, miljövänlig och ofarlig plast, perfekt att ha vid träningspass. Produkten finns i mängder av olika färger och varianter, det är helt och hållet upp till dig att bestämma design. Ett tips är att skapa produkten utifrån föreningen eller företagets grafiska profil.

Dessa vattenflaskor går även att dela ut vid event och mässor. Ge bort flaskan för att underlätta någons vardag samtidigt som ditt företag exponeras. Tryck ditt företags logotyp på och dela ut produkten till intressenter och låt dem marknadsföra ditt företag. Ett tips är att utforma designen strategiskt för högsta tänkbara exponeringsgrad av logotypen på vattenflaskan.

TronLogo