Vattenflaskor och sportflaskor med eget tryck

Vattenflaskor med tryck

Vattenflaskor med tryck är en produkt som är mycket användbar. Produkten är perfekt att ha på kontoret när man jobbar, dela ut till sin förening eller ge bort som gåva. Vattenflaskor med tryck passar lika bra till företag som föreningar eller organisationer. Med denna produkt visar ni era intressenter, medarbetare och medlemmar att ni är måna om er hälsoprofil samt deras hälsa. Vattenflaskan är en produkt som är mycket användbar då vi varje dag dricker vatten. Drick vatten med stil och marknadsför ert företags varumärke med en vattenflaska med tryck.

Stort utbud av olika vattenflaskor

På Plustryck har vi många vattenflaskor för olika behov. Vi erbjuder mängder av olika flaskor med tryck. Hos oss hittar ni vattenbehållare i olika färger, former och material. Vi har även miljövänliga produkter som är mycket hållbara.

Ska ni dela ut drickflaskor som gåva till medarbetare så finns möjligheten att ge mer exklusiva produkter. Dessa flaskor är av aluminium och utrustade med den senaste teknologin. Produkten är 100% spill- och läckfri vilket tillåter dig att trycka på en knapp för att ta en slurk. Dricköppningen stängs automatiskt efter varje klunk. Denna produkten är en självklarhet vid bilturer då det är tryggt och komfortabelt att dricka när man måste hålla fokus.

De klassiska vattenbehållarna är en tidlös produkt som fyller en viktig funktion; att släcka din törst. Dessa vattenflaskor är en perfekt produkt att ha i sin idrottsförening. Produkten är av högkvalitativ, miljövänlig och ofarlig plast, perfekt att ha vid träningspass. Produkten finns i mängder av olika färger och varianter, det är helt och hållet upp till dig att bestämma design. Ett tips är att skapa produkten utifrån föreningen eller företagets grafiska profil.

Dessa vattenflaskor går även att dela ut vid event och mässor. Ge bort flaskan för att underlätta någons vardag samtidigt som ditt företag exponeras. Tryck ditt företags logotyp på och dela ut produkten till intressenter och låt dem marknadsföra ditt företag. Ett tips är att utforma designen strategiskt för högsta tänkbara exponeringsgrad av logotypen på vattenflaskan.

Personlig vattenflaska med tryck

Skapa din högst personliga vattenflaska med tryck i vårt enkla designverktyg. Tryckmetoden varierar beroende på vilken typ av flaska du väljer. Kolla noga så att du har koll på vilken tryckemtod som vi använder på just din vattenflaska. Vi har möjlighet att trycka runt hela flaskan med 360-tekniken. Vi kan också göra en såkallad lasergravering som är en speciell teknik med otroligt snyggt resultat.

Vattenflaskor genom tiden

Sedan urminnes tider har vi människor burit med oss vattenflaskor för att stilla våran törst. Under tiden har de förändrats en hel del. För väldigt längesedan så förvarade man vattnet i olika typer av skinnbehållare. Det har hänt en hel del sedan dess och nu för tiden tillverkas vattenflaskorna i en mängd olika material. 
Det vanligaste materialet som en vattenflaskor tillverkas i har varit plast. Utvecklingen går dock mot av man vill minska antalet produkter som är gjorde av plast. Det har därför blivit allt vanligare att vattenflaskorna tillverkas i metall eller helst utav glas. Det är både bättre för miljön samt att det är skonsammare mot personen som dricker vattnet. 

Utforska vårt stora sortiment av vattenflaskor med tryck!

TronLogo

LOGO verktyget