Sportflaskor & vattenflaskor med tryck

Vattenflaskor med eget tryck har blivit en allt mer populär profilprodukt för företag att ge bort till sina anställda, kunder eller leverantörer. Med en vattenflaska kan man alltid ha tillgång till vätska så att man håller sig pigg under dagen. Lägg till tryck på vattenflaskorna i form av företagets logga, namn för att göra de mer personliga.

1 till 15 av totalt 69

per sida

Sida:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
Vill du se Logoverktygets visualisering på varorna?
- eller -

1 till 15 av totalt 69

per sida

Sida:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Stort utbud av vattenflaskor & sportflaskor

På Plustryck har vi många olika typer av vattenflaskor för olika behov. Vi erbjuder mängder av olika vattenflaskor med tryck. Hos oss hittar ni vattenbehållare i olika färger, former och material. Vi har även miljövänliga produkter som är mycket hållbara. Våra glasflaskor med tryck är väldigt populära då de är stilrena och sticker ut ifrån mängden. Det blir en väldigt stilig inredningsdetalj på skrivbordet i kontoret.

Ska ni dela ut drickflaskor som gåva till medarbetare så finns möjligheten att ge mer exklusiva vattenflaskor. Dessa flaskor är av aluminium och utrustade med den senaste teknologin. Produkten är 100% spill- och läckfri vilket tillåter dig att trycka på en knapp för att ta en slurk. Dricköppningen stängs automatiskt efter varje klunk. Denna produkten är en självklarhet vid bilturer då det är tryggt och komfortabelt att dricka när man måste hålla fokus.

De klassiska vattenbehållarna är en tidlös produkt som fyller en viktig funktion; att släcka din törst. Dessa vattenflaskor är en perfekt produkt att ha i sin idrottsförening. Produkten är av högkvalitativ, miljövänlig och ofarlig plast, perfekt att ha vid träningspass. Produkten finns i mängder av olika färger och varianter, det är helt och hållet upp till dig att bestämma design. Ett tips är att skapa produkten utifrån föreningen eller företagets grafiska profil.

Dessa vattenflaskor går även att dela ut vid event och mässor. Ge bort flaskan för att underlätta någons vardag samtidigt som ditt företag exponeras. Tryck ditt företags logotyp på och dela ut produkten till intressenter & kunder och låt dem marknadsföra ditt företag på så sätt. Ett tips är att utforma designen strategiskt för högsta tänkbara exponeringsgrad av logotypen på vattenflaskan.

Olika användningsområden för våra vattenflaskor

Vattenflaskor med tryck kan vara till en fördel i många olika situationer och tillfällen. Det är bara fantasin som sätter gränserna till när du kan dra nytta av dem.

 • När ni ska ha kick-off med företaget och ska utföra ansträngande aktiviteter är vattenflaskor en superbra sak. Deltagarna kan dricka vatten under de anstängande aktiviteterna och de kan ta med sig flaskan hem eller till jobbet efter kick-offen.

 • Ska ni arrangera en turnering eller löpartävling? Då kan vattenflaskor med arrangemangets namn på vara perfekt för att sprida namnet. Att ge ut gratis vattenflaskor till deltagarna är något som uppfattas som positivt och gör att deltagarna uppskattar er.

 • Våra sportflaskor passar även väldigt bra till idrottslaget som behöver ha flaskor med klubbmärket tryckta på. Det ser proffsigt ut att alla använder samma typ av vattenflaska och ni kan lätt hålla koll på flaskorna under träningar och turneringar. 

 • Att ge bort goodie bags på mässor och event har gjorts sedan mässornas begynnelse. Man gör detta för att locka till sig besökare till sin monter och skapa en positiv bild av sitt företag gentemot sina potentiella kunder och leverantörer. Vad som en bra goodie-bag ska innehålla är olika men det finns några produkter som passar extra bra. Enligt oss så är en vattenflaska med företagets tryck på en väldigt bra start. Alla kan komma att använda den och det kommer vara uppskattat.

Personliga vattenflaskor med tryck

Skapa din högst personliga vattenflaska med tryck i vårt enkla designverktyg. Du ser resultatet direkt på skärmen framför dig när du designar. Tryckmetoden varierar beroende på vilken typ av flaska du väljer och hur din logga ser ut. Kolla noga så att du har koll på vilken tryckemtod som vi använder på just din vattenflaska för att du ska bli nöjd med resultatet. Vi har möjlighet att trycka runt hela flaskan med en 360-teknik som får din vattenflaska att sticka ut ifrån mängande. Vi kan också göra en så kallad lasergravering som är en speciell teknik med otroligt snyggt resultat. När man graverar så ristar man in loggan i flaskan vilket skapar en häftig effekt som också sticker ut. Det skapar en exklusvis känsla och är en av de tekniker som vi rekommenderar. Om du har frågor om våra trycktekniker eller behöver råd så fråga gärna oss. Vi guidar dig genom ditt köp av vattenflaskor så att du blir 100% nöjd med resultatet.

Fördelar och nackdelar med att använda vattenflaskor

Alla vet att man ska dricka vatten för att hålla sig frisk och pigg under dagen, speciellt om det är varmt. Genom att ha med sig en vattenflaska kan man se till att man inte blir uttorkad. Vad är då fördelarna med att ha en vattenflaska?

 • Det är ett smidigt sätt att ha m med sig vatten elelr annan dryck i.
 • Du slipper använda glas som behöver diskas på arbetet till exempel.
 • En vattenflaska är större än ett glas, på så sätt slipper du att gå fram och tillbaka till köket.
 • Det är snyggt - speciellt med ett tryck som sticker ut!

Finns det några nackdelar då?

 • Vattnet riskerar att bli gammalt i vattenflaskan om man inte dricker upp det.
 • Det bästa är att använda en flaska i glas - detta kan dock bli tungt och lite bökigt att ha med sig.
TronLogo

LOGO verktyget