On-the-go

Take away muggar med tryck

Hos oss hittar ni take away muggar i olika former, storlekar och färger. Vi hjälper er ta fram en take away mugg med önskad logo utifrån ert företags grafiska profil. Självklart tar vi även fram enskilda produkter med önskat tryck om så önskas.

För många förgyller kaffet ens dag och med en take away mugg kan du förgylla dagen vart du vill. Med en take away mugg med tryck kan du ha med dig valfri vätska vart du vill. Tack vare take away muggar kan du ta med dig valfri dryck i farten. Oavsett om du sitter i billen, väntar på tåget eller promenerar så är denna produkten perfekt lämpad för dig. Med en kaffemugg i näven sparar du både tid och pengar. Istället för att köpa en take away kaffe på ett fik, kan du istället brygga ditt eget kaffe. Drick drycken på vägen till mötet eller i väntat på tåget och spara tid. Effektivisera vardagen med en take away mugg.

Miljövänliga take away muggar som marknadsföring?

Take away muggen är ett miljövänligt alternativ. Istället för att varje morgon köpa en pappersmugg i en kiosk, så kan du nu ta med dig din egen mugg. På så vis gör du även miljön en god tjänst samtidigt som du marknadsför ditt varumärke. Vi på Plustryck hjälper er med att trycka valfri önskad logo på muggen. En produkt som är perfekt att ge till kunder och anställda. Förknippa ert företag, förening eller organisation med miljömedvetenhet och förhöj intressenters trovärdighet gentemot er.

Reklammuggar till ert företag

Reklammuggar med eget tryck är en av de mest populära profil- och reklamprodukterna. Denna välanvända produkt är perfekta att dela ut som gåva, present eller använda sig av i fikarummet. Idag är det väldigt många restauranger och caféer som beställer reklammuggar med företagets logo eller text på.

Vi på Plustryck hjälper er att ta fram den perfekta profil- och reklamprodukten. Varmt välkomna att kontakta oss redan idag så hjälper vi er.

TronLogo

LOGO verktyget