Take away kaffemuggar med tryck

Hos oss kan ditt företag eller förening köpa take away muggar med tryck. Muggar för take away med företagets logga tryckt på är perfekt att ha i lunchrummet på kontoret. På så sätt kan ni bjuda kunder, leverantörer eller ta med er on-the-go muggarna själva ut. Ni sprider då företagets logga på ett bra sätt när ni när utanför kontoret. Vi har ett stort utbud av olika muggar som man kan ta med sig ut.

Vi hjälper föreningar i Sverige med take-away muggar

Många föreningar ser en stor nytta i att använda kaffemuggar som de kan ta med sig på olika event utomhus men även inomhus. Vår uppgift är att förse alla dessa föreningar och företag med en snygg profilprodukt med tryck på. Vi vill alltid ge er bästa möjliga upplevelse när ni handlar i vår e-handel. Därför har du alltid tillgång till vår kundtjänst och du kan få svar på dina frågor här.

I vår webbshop kan du handla dina produkter utan att behöva be om en offert innan. Det blir inte smidigare än så. Du ser direkt på skärmen precis hur dina take-awaymuggar kommer att se ut. Du ser även priset på produkterna innan de levereras till företags eller föreningens dörr.

On the go-muggar med tryck

Är du eller dina kollegor ofta på språng i jobbet? Vissa dagar kan vara stressiga på kontoret och när man ska ut på möten med kunder eller leverantörer. Slå då två flugor i en smäll genom att använda våra on-the-go-muggar med tryck. Ta med dig kaffet i en mugg med tryck på! På så sätt sparar du tid och samtidigt sprider ni ert företages varumärke. Vi har olika typer av on-the-go-muggar. Dels har vi engångsmuggar med tryck men vi rekommenderar våra flergångsmuggar med tryck som är mer av ett miljövänligt alternativ.

Hos oss hittar ni take-away muggar i olika former, storlekar och färger. Vi hjälper er ta fram en take away mugg med önskad logo utifrån ert företags grafiska profil. Självklart tar vi även fram enskilda produkter med önskat tryck om så önskas.

För många förgyller kaffet ens dag och med en take away mugg kan du förgylla dagen vart du vill. Tack vare take away muggar kan du ta med dig valfri dryck i farten. Oavsett om du sitter i billen, väntar på tåget eller promenerar så är denna produkten perfekt lämpad för dig. Med en kaffemugg i näven sparar du både tid och pengar. Istället för att köpa en take away kaffe på ett fik, kan du istället brygga ditt eget kaffe.

När man är på språng kan det vara bra att ha med sig något att dricka vatten ur - upptäck vårt sortiment av vattenflaskor här!

 


Har du frågor om våra take away muggar med tryck?

Vi finns här och svarar på alla dina frågor och funderingar om vårt utbud. 

Kontakta Wille på Plustryck

Wille Adolfsson

010-55 19 400

info@plustryck.se 


Muggar för take away till företaget

Muggar för take away är en av de mest populära profil- och reklamprodukterna. Denna välanvända produkt är perfekta att dela ut som gåva, present eller använda sig av i fikarummet. Idag är det väldigt många restauranger och caféer som beställer on-the-go-muggar med företagets logo eller text på.

Vi på Plustryck hjälper er att ta fram den perfekta profil- och reklamprodukten. Varmt välkomna att kontakta oss redan idag så hjälper vi er.

Miljövänliga & återvunna to-go kaffemuggar

En to-go kaffemugg är ett miljövänligt alternativ. Istället för att varje morgon köpa en pappersmugg i en kiosk, så kan du nu ta med dig din egen mugg. På så vis gör du även miljön en god tjänst samtidigt som du marknadsför ditt varumärke. Vi på Plustryck hjälper er med att trycka valfri önskad logo på muggen. En produkt som är perfekt att ge till kunder och anställda. Förknippa ert företag, förening eller organisation med miljömedvetenhet och förhöj intressenters trovärdighet gentemot er.

Återanvändbara take away-muggar

Flera av våra on-the-go-muggar är inte bara miljövänliga utan också återanvändbara. Du kan altså använda muggen om och om igen för att ta med dig ditt kaffe. De är tillverkade i olika miljövänliga material så som silikon eller metall. Dessa materialen är även väldigt enkla att rengöra så att du alltid har en ren take away-kopp med dig.

TronLogo

LOGO verktyget