Muggar

Unika muggar med tryck

Snygga muggar med tryck hittar ni hos oss! Tack vare högkvalitativa muggar med tryck ser du till att du har stans snyggaste muggar hemma hos dig eller på ditt kontor. Hos oss hittar ni mängder med fina muggar som imponerar på den kräsne. Även om måndag morgon kan vara en seg dag, förgyllas dagen med en mugg med tryck. Inte nog med det, kaffet extra gott i en snygg mugg. Gör muggen färgglad med en logga eller valfritt tryck och låt ditt budskap följas av doften av kaffe eller te. Skapa positiva känslor som associeras till ditt varumärke med en unik kaffemugg.

Muggar är perfekt att ge som present till månadens arbetare, någon som fyller år eller till en kund. Muggen fyller fler funktioner än att bara dricka ur den. Mugg med tryck kan även användas som pennställ eller samla ihop små saker i den för att inte slarva bort något. Med andra ord är det bara din fantasi som avgör vad muggen egentligen skall användas för.

Skapa din personliga mugg

Gör din mugg personlig och unik med ett tryck. Val av tryck på muggen är helt valfritt. Vill du skapa en personlig mugg så bör du välja ett tryck som karaktäriserar dig som person. Det kan vara ett intresse, favoritfärg, djur, symbol eller något helt annat. Det kan också vara med företagets eller föreningens logga på. Allt handlar egentligen om hur du vill ha din mugg. Det går även att hitta inspiration på internet genom att söka på bilder. Det viktigaste är att man själv blir nöjd med muggen.

Vanliga frågor – muggar med tryck

  1.        Vilken placering bör mitt tryck på muggen ha?

Det är viktigt att trycket på muggen syns tydligt. Därför bör du föreslå en placering av tryck på muggen där den syns bra. Detta innebär att exponeringen av trycket bör placeras på motsatt sida av muggen som användaren dricker ur. Det är även möjligt att trycket placeras på flera olika sidor av muggen för extra stor exponering av logga eller tryck.

  1.        Vilket material bör muggen ha?

Det allra populäraste material är stengods. Som är en sten variant av lera med högre andel av mineral (kvarts) än lergodslera. Stengods kan brännas vig hög temperatur så att det glasar eller sintrar samman. Muggar av stengods är väldigt tåliga och har lång hållbarhet vilket kan ses som en fördel. Det finns däremot muggar i både metall, glas och andra material. Självklart ska man välja det material som man tycker om och som passar varumärket bäst.

  1.        Hur trycks muggarna?

Muggar kan tryckas på många olika sätt. De allra vanligaste är med s.k. ”Pad Print” eller ”Screen Print”. Båda tekniker är mycket bra och ser till att trycket håller länge utan att bli utslitet. Vi väljer den metod som passar er logga bäst. Beroende på färg och farm kan man behöva använda olika tekniker för detta. Undrar ni vilken metod som er mugg kommer att tryckas med? Varmt välkommen att kontakta oss så ska vi göra allt för att besvara er fråga.

TronLogo

LOGO verktyget