Kaffemuggar & kaffekoppar med tryck

Kaffemuggar med eget tryck ger ett exklusivt och professionellt intryck. Att ha kaffekoppar med företagets logga eller namn på i lunchrummet eller konferensrummet ger ett stiligt helhetsintryck. Låt kunder och leverantörer dricka sitt kaffe eller te under kaffemuggar med tryck på istället för vanliga koppar. Att ge bort koppar till sina anställda i sommargåva eller julklapp är en väldigt uppskattad gåva.

Skapa dina egna reklammuggar

Här kan du hitta stilrena kaffemuggar med tryck. Se till att du har stans snyggaste reklammuggar hemma hos dig eller på ditt kontor tillgänglig för dina besökare och gäster. Hos oss hittar ni mängder med fina muggar som imponerar på den kräsne kaffedrickaren. Även om måndag morgon kan vara en seg dag, förgylls dagen med en kopp kaffe som du dricker ur en kaffemugg som du skapat själv. Gör muggen färgglad med en logga eller valfritt tryck och låt ditt budskap följas av doften av kaffe eller te. Skapa positiva känslor som associeras till ditt varumärke med en unik kaffemugg. 

Gör din mugg personlig och unik genom att designa den med ett tryck som du själv väljer. Vill du designa en personlig mugg så bör du välja ett tryck som karaktäriserar dig som person. Det kan vara ett intresse, favoritfärg, djur, symbol eller något helt annat. Det kan också vara med företagets eller föreningens logga på. Allt handlar egentligen om hur du vill ha din mugg. Det går även att hitta inspiration på internet genom att söka på bilder. Det viktigaste är att man själv blir nöjd med muggen. Designen kommer hänga med dig ett bra tag.

Muggen fyller fler funktioner än att bara dricka ur den. Muggar kan även användas som pennställ eller samla ihop små saker i den för att inte slarva bort något. Med andra ord är det bara din fantasi som avgör vad muggen egentligen skall användas för. 

Kaffemuggar med tryck som gåva

Att ge bort kaffemuggar med tryck på kan göra vem som helst glad. Speciellt om det är ett roligt budskap på koppen. Muggar är perfekt att ge som present till månadens arbetare, någon som fyller år eller till en kund. Tryck upp koppar och ge bort till de anställda med företagets logga på, så att kotoret fylls med snygg reklam. Det ser proffsigare ut om alla på kontoret inklusive kunder och leverantörer som är på besök - dricker ur likadana kaffekoppar.

Vanliga frågor om våra kaffemuggar

  1.        Vart bör man placera trycket på kaffemuggen?

Det är viktigt att trycket på muggen syns tydligt. Därför bör du föreslå en placering av tryck på muggen där den syns bra. Detta innebär att exponeringen av trycket bör placeras på motsatt sida av muggen som användaren dricker ur. Det är även möjligt att trycket placeras på flera olika sidor av muggen för extra stor exponering av logga eller tryck.

  1.        Vilka material är kaffemuggarna gjorda av?

Det allra populäraste material är stengods. Som är en sten variant av lera med högre andel av mineral (kvarts) än lergodslera. Stengods kan brännas vig hög temperatur så att det glasar eller sintrar samman. Muggar av stengods är väldigt tåliga och har lång hållbarhet vilket kan ses som en fördel. Det finns däremot muggar i både metall, glas och andra material. Självklart ska man välja det material som man tycker om och som passar varumärket bäst.

  1.        Hur trycks kaffemuggarna?

Muggar kan tryckas på många olika sätt. De allra vanligaste är med s.k. ”Pad Print” eller ”Screen Print”. Båda tekniker är mycket bra och ser till att trycket håller länge utan att bli utslitet. Vi väljer den metod som passar er logga bäst. Beroende på färg och farm kan man behöva använda olika tekniker för detta. Undrar ni vilken metod som er mugg kommer att tryckas med? Varmt välkommen att kontakta oss så ska vi göra allt för att besvara er fråga.

TronLogo

LOGO verktyget