Kaffemuggar med tryck

Vi har ett stort utbud av snygga kaffemuggar med tryck som passar in på alla moderna kontor. Vi har massor av olika former och färger på våra kaffemuggar så att alla företag ska hitta en kopp som passar. Våra kaffekoppar passar perfekt att använda som reklammuggar när ditt företag vill sprida företagets varumärke.

Våra kaffekoppar med tryck syns i kontor runt om i Sverige

Vi är stolta över att leverera kaffemuggar med tryck till kontor och arbetsplatser runt om i Sverige. Vi hjälper våra kunder att profilera sina arbetsplatser på olika sätt. Vi erbjuder ett stort sortiment av profilprodukter som du kan beställa i vår e-handel. Beställningsprocessen är väldigt smidig då du slipper att vänta på en offert. Det är detta som gör Plustryck unikt. Vi erbjuder en enkel och tydlig e-handel för våra kunder och partners. Du ser priset innan du beställer och du kan även se hur resultatet av trycket kommer att se ut. 

Vår kundtjänst finns alltid tillgänglig för dina frågor och du kan läsa de vanligaste frågorna med svar här!

Kaffekoppar för företag

Genom att beställa kaffekoppar med tryck och ställa ut på arbetsplatsen så kan ni förhöja hela känslan på kontoret. Det ser väldigt professionellt och stiligt ut om alla kaffekoppar är likadana. Imponera på era besökare genom att ha företagsmuggar som de kan dricka ur under sin vistelse hos er. Vi erbjuder kaffekoppar för företag i olika prisklasser så att alla ska hitta sin favoritkopp. Våra företagsmuggar kommer i en rad olika färger och material så att de ska passa in i just ert företags profil.

Kan man köpa billiga kaffemuggar?

Ja, här på Plustryck kan du köpa både billiga och lite dyrare kaffemuggar. De billiga kaffemuggarna passar bra att använda i lunchrummet eller på konferenser.

Hur mycket rymmer kaffemuggar?

Våra kaffemuggar kommer i flera olika storlekar. En av de vanligare storlekarna rymmer 350ml vätska. Utöver den storleken så har vi även kaffemuggar som rymmer 210ml, 330ml, 360ml samt 400ml.


Har du frågor om våra kaffemuggar med tryck?

Vi finns här och svarar på alla dina frågor och funderingar om vårt utbud av reklammuggar. 

Kontakta Wille på Plustryck

Wille Adolfsson

010-55 19 400

info@plustryck.se 
Kaffemuggar med tryck som gåva

Att ge bort kaffemuggar med tryck till de anställda på företaget kan vara en uppskattad present. Se till så att varje person på ditt företag har tillgång till en kaffekopp med tryck på. På så sätt ser det trevligare ut i kontoret när för besökare. Kaffemuggarna passar perfekt att ge bort som sommargåva eller i julklapp till personalen och kunder. Ni kan även använda de på mässor och event för att sticka ut lite extra mycket under dessa tillfällen. Se till att visa din uppskattning för de anställda på företaget!

Personer som dricker ur kaffemuggar med tryck

Kaffekoppar med tryck i olika modeller

Alla människor på kontoret har inte samma smak, detta gäller även för vilken form en kaffekopp ska ha. Därför erbjuder vi kaffekoppar i olika former och färger.

Runda kaffekoppar

Runda kaffekoppar brukar rymma mer kaffe än andra. Därför passar dessa koppar bra för de som vill ha en stor kopp kaffe på morgonen för att vakna till. 

Ovala koppar

En annan modell i vårt sortiment är de ovala kopparna. De har en speciell form och detta är något som tilltalar vissa personer. Se till att ha kaffekoppar i alla olika former på kontoret så att alla anställda ska hitta sin favorit.

Espressokoppar

Vi har även espressokoppar för de som gillar att njuta av en liten espresso på morgonen. Espressokoppar är mindre och väldigt stiliga. Se till att ni har även denna modellen för de som gillar en stark espresso.

Kaffekoppar med fat

kaffekoppar med fat passaar för när ni har finbesök på kontoret och vill ta fram finporslinet. Det är väldigt hemtrevligt att få koppen på ett fat tillsammans med en liten chokladpralin brevid. Imponera på kunderna och besökarna med dessa typer av koppar.

Kaffemugg med tryck under fotografering

Vilka typer av tryck använder vi på våra kaffemuggar?

Vi erbjuder flera olika tryckmetoder på våra kaffemuggar för att trycket ska bli precis som ni vill att det ska bli. Vissa loggor passar bättre för en viss tryckmetod.

Kaffemuggar med gravyr

Ni kan få gravyr på kaffekopparna som finns i vårt sortiment. kaffekopapr med gravyr skapar en riktigt snygg och exklusiv profilprodukt som sticker ut ur mängden. gravyr innebär att man ristar in loggan med laser på koppen. På så sätt får man en reklammugg som alla kommer att uppskatta.

Kaffemuggar med tampotryck

Tampotryck passar på produkter som är runda, precis som en kaffemugg är. Resultatet blir snyggt och med hög kvalitét.

Roterande screentryck

Med ett roterande screentryck på kaffemuggarna så kan ni trycka hela vägen runt. Detta skapar en unik design som de flesta kommer att bli imponerad av. Denna typ av tryck passar för de företag med längre namn, som kräver mer yta på kaffemuggarna.

Hos oss på Plustryck så kan ni enkelt skapa muggen och se resultatet direkt på skärmen. För att sedan beställa direkt online utan offert. Det blir inte en smidigare beställning än så. Har ni frågor om våra profilprodukter eller om våra tryckmetoder får ni gärna kontakta oss!

TronLogo

LOGO verktyget