Glas & karaffer med tryck

Beställ glas och karaffer med tryck eller gravyr och ha i köket på företaget. Det är riktigt snyggt att ha profilerade glas på kontoret så att man verkligen vet vart man har kommit. Att ha glas som profilprodukt förhöjer känslan på hela kontoret. Vi har ett stort utbud av glas och olika karaffer.

Glas med tryck & gravyr på företaget

Vi på Plustryck erbjuder glas med tryck. I vårt breda sortiment av glas i alla dess olika former hittar ni många alternativ. Köp och dela ut finglas till personalen inför högtider eller jubileum. Varför inte dela ut finglas med tryck när anställda gjort ett bra jobb? Ett annat uppskattat alternativ är att ha nya och fräscha glas med tryck i köket eller fikarumet på kontoret. Visa uppskattning till kunder och anställda med högkvalitiva glas med tryck.

När en kund kommer på besök så vill man alltid ge ett proffsigt intryck. Servera vattnet i snygga designglas med tryck eller gravyr, på så vis associeras ert företag med professionalism. Slipp de utslitna glasen som ni har använt alldeles för länge. Införskaffa er nya dricksglas med tryck eller gravyr och visa kunderna att kvalitet är viktigt för er. Skapa en positiv och seriös association med hjälp av designade karaffer, glas eller glaskannor.

Vi har även ett stort sortiment av kaffemuggar i keramik!

Olika sorter av glas med tryck & gravyr

Vi erbjuder flertalet olika typer av glas. Framförallt har vi vanliga dricksglas. Ni hittar även ölglas, vinglas, whiskeyglas, glaskannor med mera. Gör det enkelt för er och köp ett helt set glas med tryck eller gravyr. Perfekt att ha på kontoret eller i arbetslokalen. Se till att ni alltid är redo för festligare tillfällen med hjälp av glas med tryck.

Skapa en stark företagskultur med företagsfester och visa att ni som företag bryr er om anställda och kunder. På fester har man sällan tråkigt, på så vis skapar ni en positiv känsla när ni serverar dryck ur era glas med tryck. Många kommer nog imponeras av de små detaljerna i form av tryck eller gravyr på glaset.
Minnen blir starkare med små detaljer som sticker ut - så som våra glas med tryck

Är ni osäkra på vad ni ska köpa för typ av glas? Välkommen att kontakta oss så hjälper vi er att ta fram den bästa lösningen utifrån era behov!

TronLogo

LOGO verktyget