Glas med eget tryck

VIll du av ditt företag ska uppfattas med professionellt? Då är glas med tryckt företagslogga eller namn en väldigt bra början. Det ser trevligare ut med glas som är designade efter företagets profil istället för att ha helt vanliga glas. Använd glas med eget tryck för att sprida och stärka ert varumärke på arbetsplatsen.

3 artikel(lar)

per sida

Vill du se Logoverktygets visualisering på varorna?
- eller -

3 artikel(lar)

per sida

Glas med tryck - perfekt för festen

Vi på Plustryck erbjuder glas med tryck. I vårt breda sortiment av glas i alla dess olika former hittar ni många alternativ. Köp och dela ut finglas till personalen inför högtider eller jubileum. Varför inte dela ut finglas med tryck när anställda gjort ett bra jobb? Ett annat uppskattat alternativ är att ha nya och fräscha glas med tryck i köket eller fikarumet på kontoret. Visa uppskattning till kunder och anställda med högkvalitiva glas med tryck.

När en kund kommer på besök så vill man alltid ge ett proffsigt intryck. Servera vattnet i snygga designglas med tryck eller gravyr, på så vis associeras ert företag med professionalism. Slipp de trött och utslitna glasen som ni har använt alldeles för länge. Införskaffa er nya dricksglas med eget tryck eller gravyr och visa kunderna att kvalitet är viktigt för er. Skapa en positiv och seriös association med hjälp av designade finglas, glas eller glaskannor.

Olika sorter av glas med eget tryck

Vi erbjuder flertalet olika typer av glas. Framförallt har vi vanliga dricksglas. Ni hittar även ölglas, vinglas, whiskeyglas, glaskannor med mera. Gör det enkelt för er och köp ett helt set glas med tryck eller gravyr. Perfekt att ha på kontoret eller i arbetslokalen. Se till att ni alltid är redo för festligare tillfällen med hjälp av glas med tryck.

Skapa en stark företagskultur med företagsfester och visa att ni som företag bryr er om anställda och kunder. På fester har man sällan tråkigt, på så vis skapar ni en positiv känsla när ni serverar dryck ur era glas med tryck. Många kommer nog imponeras av de små detaljerna i form av tryck eller gravyr på glaset.
Minnen blir starkare med små detaljer som sticker ut - så som våra glas med tryck

Är ni osäkra på vad ni ska köpa för typ av glas? Välkommen att kontakta oss så hjälper vi er att ta fram den bästa lösningen utifrån era behov!

TronLogo

LOGO verktyget